Powered by Smartsupp Virtuele Maagband: Blijvend 10+ Kilo Afvallen (98% slaagt!)
virtuele maagband rotterdam

Afvallen door virtuele maagband?

10+ Kilo afvallen door 3 pijnloze hypnose behandelingen!

Maak een afspraak

98%

Behaald zijn streefgewicht

6+jaar

Ervaring Virtuele maagband

3

Pijnloze sessies

Virtuele maagband zonder operatie en complicaties

Geen medische ingreep!

Op lagentermijn afvallen met een virtuele maagband

Je blijft op jouw streefgewicht!

Zonder pijn afvallen door hypnose

Geen pijn, geen complicaties!

Ontspannen en gelukkig afvallen zonder hongergevoel

Ontspannen afvallen met de virtuele maagband

Je kunt je voorstellen dat je bewuste geest op dezelfde lijn moet zitten met je onbewuste geest om succesvol te kunnen afvallen. Bij het zetten van de virtuele maagband wordt in trance (hypnose) gemakkelijk met het onbewuste gecommuniceerd. Na de behandeling kun je gemakkelijk belemmerende overtuigingen loslaten en nieuwe gewoontes programmeren. Het grote verschil met andere methodes is dat je bewuste en onbewuste voor 100 procent meewerken! Je valt dus niet meer terug in gewoontes.

Je hebt geen shakes of zelfs een medische ingreep meer nodig, je valt af door MINDPOWER!

14 kilo afgevallen in 12 weken! En dat allemaal door de virtuele maagband.

Ramona 

Waarom een virtuele maagband?

Zonder dieet snel afvallen door hypnose

Je hebt geen dieet meer nodig!

Een dieet kost vaak veel wilskracht en is tijdelijk. Het volgen van een dieet zorgt vaak ook nog eens voor het welbekende jojo-effect en een slecht humeur. Ik programmeer in jouw onbewuste en bewuste geest de behoefte om goed en gezond voedsel tot je te nemen, je hebt dus geen dieet nodig maar gaat vanuit jezelf gezonder leven. Door het oplossen van de onderliggende oorzaken van je overgewicht zal je moeiteloos je leefstijl willen en kunnen aanpassen! Hierdoor  zal je blijvend slank en gezond worden.

afvallen zonder medische ingreep door een virtuele maagband

Geen medische ingreep nodig!

Een virtuele maagband wordt geplaatst door middel van hypnose. Dit wordt gezien als een uiterst veilige vorm van therapie. In tegenstelling tot een echte maagband is er geen medische ingreep nodig. Zie hier de voordelen van een virtuele maagband op een rijtje:

 • Geen medische ingreep
 • Geen lange herstelperiode
 • Geen pijn
 • Geen littekens 
 • Je blijft op jouw streefgewicht

Maak een afspraak

Virtuele maagband is de oplossing voor een eetveslaving

Geen last meer van eetverslavingen!


Naar wens kun je tegenzin / afkeer programmeren tegen bepaald voedsel waar je moeilijk ‘nee’ tegen kunt zeggen. Heb jij bijvoorbeeld last van onbedwingbare trek in bepaald voedsel? Dan werkt deze techniek snel en enorm effectief. Het heeft onszelf ook al van bepaalde verslavingen zoals chips en chocolade af geholpen. Start met afvallen en geef je op! We kijken ernaar uit je te ontmoeten om samen gezond en vitaal te worden.

Start deze week nog met langdurig afvallen:

virtuele maagband

€ 300, -

Virtuele maagband

 • 10 kilo+ afvallen
 • In maar 3 sessies
 • Gezonder eetpatroon
 • Je streefgewicht behalen en behouden
 • Mp3 voor de nazorg 
 • Altijd nazorg
Direct een afspraak maken!
 • 22 kilo afgevallen met de virtuele maagband

  Aaf van de ...

  Hoe werkt een virtuelemaagband?

  Maagband zonder complicatie door hypnose

  Bij mijn virtuele maagband behandeling prent ik door middel van hypnose het idee dat jij een echte maagband hebt. Hierdoor zal je geen last meer hebben van een honger gevoel en zal je dus zonder enige moeite afvallen.


  Doordat een virtuele maagband zonder fysieke ingreep werkt zal je geen last hebben van pijn, kans op complicaties, littekens en ongemak. De maagband wordt geplaatst door middel van hypnose, er komt dus geen fysieke maagband aan te pas!

  eetpatroon veranderen door hypnose met een virtuele maagband

  Verschil met andere afslank methodes

  Normaal gesproken vecht men constant op bewust niveau om op het gewenste gewicht te komen. Uiteraard om de meest uiteenlopende redenen, meestal de gezondheid, en om er goed uit te zien. Om af te vallen zijn er vele (en vaak ook dure) mogelijkheden. 


  Van pillen tot shakes, van gewichten tot sportschool, van aerobics tot zumba, afslankstudio’s, diëten … en ga zo maar door. En dit werkt ook vaak, maar er is één probleem: zodra je hiermee stopt val je vaak weer terug in het oude patroon en zal je op je oude gewicht terugkomen. Dat patroon moet dus veranderd worden!


  De meest effectieve manier om je eetpatroon te veranderen is een virtuele maagband. Door middel van hypnose wordt er gecommuniceerd met het onbewuste, hierdoor kun je gemakkelijk belemmerende patronen loslaten en deze vervangen voor nieuwe patronen. 


  Op deze manier zorgen wij ervoor dat jouw bewuste en onbewuste geest voor 100 procent samenwerken, dit om te voorkomen dat je niet meer in oude gewoontes terugvalt. Na de behandelingen reageert jouw onderbewuste geest precies hetzelfde als hoe het zou reageren bij een echte maagband. Je zult geen last meer hebben van een honger gevoel en dus ook geen grote porties meer eten. In de eerste week valt de gemiddelde persoon zelfs al 2 kilo af! 

  Hoe werkt de behandeling?

  De virtuele maagband behandeling vind hier plaats

  Om het gewenste resultaat te behalen werk ik met drie behandelingen. Deze behandelingen zijn om de vijf a acht dagen. Na de behandelingen kan het voorkomen dat je moe bent. Dit is heel normaal omdat er heel intensief met jouw onbewuste geest is gecommuniceerd.


  Bij de eerste behandeling stel ik mij rustig voor, houden wij een intake gesprek en doen wij ook de eerste hypnose sessie. Het afvallen is nu echt begonnen! We maken een afspraak om over 5 a 8 dagen terug te komen.


  Bij de tweede behandeling is het dan zover! Door middel van hypnose plaats ik bij jou de virtuele maagband. Je zult ervaren dat je minder trek hebt in grote porties, maar je zult vooral ook veel lekkerder in je vel zitten.


  Bij de derde behandeling gaan we kijken waar we de ‘maagband’ nog moeten bijstellen door middel van hypnose. Ook leer ik je hoe je zelfhypnose kan toepassen om de maagband voor jezelf strakker te zetten.


  Na de drie behandelingen ben jij klaar en blijf je afvallen om uiteindelijk op jouw streefgewicht te komen maar nog belangrijker om daar ook te blijven. Hypnose praktijk Rotterdam geeft altijd nazorg.

  virtuele maagband hypnose behandeling

  € 300,-

  Virtuelemaagband behandeling

  • 10 kilo+ afvallen
  • In maar 3 sessies van maximaal 60 min
  • Gezonder eetpatroon
  • Je streefgewicht behalen en behouden

  Maak een afspraak!
 • Ervaring van mijn cliënten:

  These slides will be slide-able on the live version of your page!
  22 kilo afgevallen met de virtuele maagband

  Michael ik ben jou mijn hele leven dankbaar! De virtuele maagband heeft mijn leven veranderd. Ben een heel ander mens en alles ging vanzelf. 

  Aaf van de ...............
 • 14 kilo afgevallen in 12 weken

  ik ben altijd bezig met gewicht en eten. Wat ik ook deed ik bleef nooit op mijn streefgewicht. Nu ik de virtuele maagband heb blijf ik eindelijk op mijn streefgewicht. Ben er super trots op, Michael bedankt! 

  Renate van .......

 • Ben al 9 kilo kwijt 

  Heb nu 7 weken een virtuele maagband en mijn leven is echt veranderd.

  Ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb. Michael nogmaals bedankt.

  Miranda van ............
 • Vragen? neem contact met ons op

  Afspraak maken

  Mail ons 

  WhatsApp

  Bel mij terug