Powered by Smartsupp Bedplassen stoppen met Hypnose en hypnotherapie
Hypnose en hypnotherapie als hulpmiddel tegen bedplassen

Bedplassen stoppen met Hypnose en hypnotherapie 

1a3

Hypnose sessie's

100

Per sessie

98%

Gaat in hypnose

hypnotherapie als hulpmiddel tegen bedplassen

hypnotherapie als hulpmiddel tegen bedplassen

Iedereen heeft wel eens gehoord van bedplassen bij kinderen, maar ook bij volwassen kan dit probleem voor komen en grote gevolgen hebben op het dagelijkse leven. Van deze problemen af komen kan voor kinderen en voor volwassenen vaak een grote opdracht zijn. Om op een snelle manier af te komen van de problemen rondom bedplassen kun je gebruik maken van hypnose en hypnotherapie als hulpmiddel. Binnen een paar sessies ben jij of je kind dan helemaal klaar om droog de nacht door te komen.

Bedplassen 

Wat verstaan we onder bedplassen

Wat verstaan we onder bedplassen

Bedplassen komt voornamelijk voor bij kleine kinderen die een overgang aan het maken zijn van het dragen van een luier naar het gewoon naar het toilet gaan. Maar niet alleen bij kinderen komen problemen met betrekking tot bedplassen voor. Ook tieners en volwassenen hebben te maken met problemen waarbij zij soms of regelmatig in bed plassen. Als gevolg van deze problemen kun je een lager zelfvertrouwen krijgen wat van invloed kan zijn op het dagelijks leven. Volwassenen en kinderen blijven dan uit angst liever thuis omdat ze bang zijn dat ze ergens anders ook in bed plassen

Gevolgen van bedplassen

Mensen die last hebben van bedplassen hebben vaak last van verschillende gevolgen. Doordat zij last hebben van bedplassen krijgen zij vaak ook een lager zelfvertrouwen. Hierdoor wordt het moeilijker om dingen te ondernemen. Ook is het zo dat door de problemen vaak sociale contacten worden gemeden. Emotionele gevoelens zoals angst, verdriet en schaamte kunnen van grote invloed zijn op het dagelijkse leven van mensen die last hebben van deze problemen.

Hoe wordt bedplassen aangepakt?

In de meeste gevallen wordt bedplassen aangepakt door gebruik te maken van speciale luiers. Bij kinderen is dit niet verwonderlijk omdat de problemen vaak ontstaan omdat ze de gewone luiers aan het ontgroeien zijn. Volwassenen kunnen ook luiers dragen in hun slaap maar dit lost het probleem niet op. Verschillende therapieën kunnen gebruikt worden maar hebben vaak niet het gewenste effect omdat de problemen blijven bestaan.

bedplassen behandelen door middel van hypnose en hypnotherapie

Bedplassen stoppen

Bedplassen stoppen met hypnose

 Voor volwassenen en voor kinderen is het mogelijk om met behulp van hypnose en hypnotherapie een permanente oplossing voor het probleem van bedplassen te vinden. In het onderbewust zijn worden de gedachten die aansturen tot plassen in bed aangepast en uiteindelijk is de blaas daar ook zo op ingespeeld dat het probleem zich niet meer voor zal doen. Neem daarom zo snel mogelijk contact op voor het krijgen van meer informatie. Je bent zo dichtbij dat je dan ook een afspraak kunt maken voor jou of je kind om van deze problemen af te komen met behulp van hypnose en hypnotherapie.

prikkelbare darmsyndroom oplossen met hypnotherapie rotterdam
€ 125,-

€ 100,-

Afspraak Bedplassen stoppen

 • Binnen 1a 2 sessies 
 • Sessie duurt +- 60 min
 • Binnen een week kunt u bij ons terecht 
 • Gratis Mp3 voor nazorg 
 • Vragen neem contact met ons op

  Afspraak maken

  Mail ons 

  whatsapp

  Liever dat ik u bel