Powered by Smartsupp Overwinnen van blozen en zweten behandelen met hypnose hypnotherapie
Hypnose en hypnotherapie tegen zweten en blozen

Zweten en blozen oplossen met hypnose

1a2

Hypnose sessie's

100

Per sessie

98%

Gaat in hypnose

Een einde maken aan overmatig blozen en zweten door hypnose

Een einde maken aan overmatig blozen en zweten door hypnose

Ieder mens bloost en zweet wel eens, dit is helemaal niet erg en hier hoef je niets aan te veranderen. Vooral het zweten is zelfs erg nuttig, door te zweten bij extreme hitte koelt je lichaam wat af, zodat het niet oververhit raakt. Heb je echter last van overmatig zweten of blozen, dan is het wat anders. Veel mensen zweten of blozen veel, zonder dat hiervoor een oorzaak aan te wijzen is. Dit geeft praktische en sociale problemen en ze voelen zich gehinderd in het normale bestaan. Dit is op te lossen door hypnose of hypnotherapie. We hebben al veel mensen bevrijd van deze klachten en kunnen ook jou helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en we geven vrijblijvend alle informatie die je nodig hebt.

Zweten en blozen oplossen met hypnotherapie

Vaak gevolg van stress

Overmatig blozen en zweten is vaak het gevolg van stress en angst. Op het moment dat je je bewust wordt van het feit dat je gaat zweten of dat je bloost, neemt de stress weer toe en verergeren de symptomen. Je ontwikkelt een angst voor het blozen of zweten zelf en hierbij kom je in een vicieuze cirkel terecht waar het maar lastig uitkomen is. Momenten waarin je onder spanning komt te staan kunnen zich altijd voordoen. Maar door hypnose vervang je je negatieve reactie erop, door een positieve. Hierdoor sta je sterker in je schoenen in lastige momenten.

Operatie als oplossing tegen het blozen of zweten

Artsen kunnen ook veel doen om de klachten van het overmatig blozen of zweten te verminderen of weg te nemen. Hierbij kan je denken aan een operatie, maar ook pillen worden nogal eens voorgeschreven. Deze methodes hebben vaak bijwerkingen of dragen risico’s met zich mee en dat is jammer als je je bedenkt dat het ook anders kan. Ook behandel je op deze manier alleen de symptomen en vergeet je de oorzaak van de problemen. De oorzaak is vaak niet medisch van aard, maar is te vinden in het onderbewustzijn. Door het probleem bij de kern, het onderbewustzijn aan te pakken, vind je een blijvende oplossing, zonder onnodige risico’s.

Nooit meer last van blozen en zweten door hypnotherapie

Nooit meer last van blozen en zweten door hypnotherapie

Kies net als veel mensen voor je voor hypnose of hypnotherapie en kom voorgoed van je bloos- en zweetproblemen af. Veel mensen gingen je al met succes voor. Onze professionele therapeuten helpen je door hypnose de oorzaak van je problemen aan te pakken. Hiermee verdwijnen de aangeleerde reflexen van het zweten en blozen als sneeuw voor de zon. Vanaf nu hoef je moeilijke situaties niet meer uit de weg te gaan, maar kan je ze met zelfvertrouwen tegemoet zien. Na de eerste sessie is het verschil al merkbaar en vraag je je af waarom je dit niet eerder hebt gedaan. Aarzel niet en neem contact met ons op. Dit kan zowel via de telefoon als de mail. Of vul het contactformulier in en een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Blozen en zweten oplossen met hypnotherapie en hypnose
€ 125,-

€ 100,-

Blozen en Zweten
overwinnen met hypnose

 • 1 a 2 sessies
 • 60 a 70  min per sessie
 • 100 euro per sessie 
 • Vragen neem contact met ons op

  Afspraak maken

  Mail ons 

  whatsapp

  Liever dat ik u bel