Powered by Smartsupp chronische pijn overwinnen met hypnose en hypnotherapie
chronische pijn oplossen met hypnose en hypnotherapie

chronische pijn behandelen
met 

hypnose en hypnotherapie

1a2

Hypnose sessie's

100

Per sessie

98%

Gaat in hypnose

Maak een einde aan je chronische pijn met hypnose en hypnotherapie

Maak een einde aan je chronische pijn met hypnose

We hebben allemaal wel eens met pijn te maken. Dit kan door ziekte zijn of doordat je je hebt bezeerd. Dit is gelukkig vaak van korte duur en trekt met het genezen vanzelf weer weg. Vervelender is het als de pijn chronisch is. Een groeiend aantal mensen kampt met chronische pijn. Deze pijn is vaak door een arts ook maar moeilijk te bestrijden, soms kunnen pijnstillers verlichting bieden. Maar dit is geen blijvende oplossing en het effect hiervan neemt vaak snel af. 

Belangrijk!

hypnotherapeut tegen pijn

Een hypnotherapeut is geen arts.

Bij pijn of pijn gerelateerde problemen is het belangrijk dat je ook een arts bezoekt. Een hypnotherapeut is geen arts. Pijn kan het signaal zijn van soms ernstige medische aandoeningen en deze vereisen vaak de zorg van een medisch specialist.

 Wat is pijn?

Er zijn twee soorten pijn. Je hebt chronische en acute pijn. Acute pijn is een signaal van je lichaam om je te vertellen dat er iets mis en je hier op zou moeten reageren. En dat kan gewoon zoiets simpels zijn als dat je je hand per ongeluk tegen de pan houdt die op het gas staat. Je voelt pijn door de hitte van de pan en trekt vervolgens snel je hand terug. Zou je dit niet doen dan zou de hand verbranden. Acute pijn voel je doordat je zenuwuiteinden sterk geprikkeld worden of zelfs beschadigd raken. Als je huid beschadigd is geraakt heeft de pijn ook nog een beschermende functie. Zolang de wond nog niet genezen is, blijft hij enigszins pijnlijk waardoor je de plek ontziet. Dit bevordert de genezing.

Chronische pijn

Chronische pijn oplossen met hypnose praktijk Rotterdam

Bij chronische pijn is het anders. Deze pijn heeft geen functie en gaat niet zomaar over. Pijn is te vergelijken met een alarmsysteem tegen inbrekers. Alleen is bij chronische pijn het alarmsysteem stuk en gaat en vrijwel contant af, zonder dat er sprake is van inbraak. Bij dit soort pijn kun je gebruik maken van hypnose als behandeling. Doormiddel van hypnose bewerk je de kapotte alarmsystemen, dit is het onderbewustzijn. Je moet het onderbewustzijn duidelijk maken dat er geen gevaar dreigt, dat er geen reden is voor pijn. Zo kun je de pijn uitschakelen.

Chronische pijn behandelen met hypnose en hypnotherapie voor snelle veranderingen
€ 125,-

€ 100,-

Chronische pijn behandelen met hypnose 

 • Bij de eerste sessie merk je al verschil
 • 1a2 sessies
 • Per sessie 100 euro
 • Gratis MP3 thuis sessie
 • Vragen neem contact met ons op

  Afspraak maken

  Mail ons 

  whatsapp

  Liever dat ik u bel