Powered by Smartsupp Depressie behandelen met hypnose en hypnotherapie
Overwinnen van depressie door hypnose en hypnotherapie

Depressie oplossen met hypnose 

1a2

Hypnose sessie's

100

Per sessie

98%

Gaat in hypnose

Overwin je depressie met hypnose en hypnotherapie

Overwin je depressie met hypnose

Een depressie is niet niks. Een depressie is veel meer dan even je dag niet hebben. Iedereen heeft het wel eens moeilijk, zeker als het even niet zo lekker gaat in het leven. Maar als je te kampen hebt met een depressie heb je geen interesse meer in de normale dingen in het leven. Je kan zelfs geen energie meer hebben voor de meest simpele klusjes. Het leven glijdt aan je voorbij en je bent niet in staat er iets aan te doen. Hier op eigen kracht uitkomen blijkt heel lastig. Vaak worden depressie behandelt met medicijnen, hoewel dit niet altijd even goed werkt. Wat veel mensen niet weten is dat hypnose en hypnotherapie zeer effectief zijn in het bestrijden van de depressie.

Wat is een depressie?

Wat is een depressie. depressie oplossen met hypnose

Een depressie is een langdurige gemoedstoestand. Als je last hebt van een depressie ben je enorm lusteloos en heb je totaal geen interesse voor zaken die je vroeger zo leuk kon vinden. Ook voor mensen in de directie omgeving is de depressie heel vervelend, nadat pogingen degene simpelweg opvrolijken steeds op niets uitlopen wordt de depressieve persoon nogal eens vermeden. De ene mens is van nature vatbaarder voor het krijgen van een depressie dan de ander.

Kenmerken van een depressie

Iedereen heeft wel eens periodes dat het even niet zo lekker gaat. Dit kan met een slecht lopend relatie te hebben of problemen op het werk. Ook kun je kwakkelen met je gezondheid of in financiële zorgen zitten. Dit gaat altijd vanzelf weer over, doordat de situatie weer herstelt en soms wen je gewoon aan de situatie, er zijn immers ook nog dingen die wel goed gaan? Een echte depressie is anders, hier kom je niet zo maar even uit. Hulp zoeken is vaak raadzaam.

Een depressie kun je herkennen aan de volgende symptomen: Grote moeite hebben ’s ochtends op te staan en geen interesse in wat de dag gaat brengen. Last van allerlei kleine kwaaltjes en deze enorm uitvergroten. Sommige mensen vallen terug op slechte gewoontes van vroeger zoals overmatig roken of drinken. Je volproppen met allerlei ongezonde rommel, hier geen rem meer op hebben. En veel mensen worden ook erg emotioneel.

Hoe kan hypnose helpen bij een depressie?

Hoe kan hypnose helpen bij een depressie?

Hoe kan hypnose helpen bij een depressie?

Veel mensen hebben nog steeds van hypnose geen hoge pet op. Ze denken dat het iets is voor bijgelovige mensen. Misschien leuk voor entertainment, maar in ieder geval niet heel effectief. Dit is niet juist. Wij hebben veel ervaring in de behandeling van depressie en een grote klanttevredenheid. Bij de praktijk werken alleen gediplomeerde therapeuten die zich ervoor inzetten, dat de cliënt na de behandeling, het leven weer vol goede moed op kan pakken.

Ook jij kunt verlost worden van je depressieve gevoelens en weer zin in het leven krijgen. Hypnose werkt in op je onderbewustzijn en rekent af met de gevoelens die de depressie hebben veroorzaakt. De hypnotherapie bevrijdt je van de opgekropte emoties en gevoelens, hierna begin je weer aan het opbouwen van een goede basis. Je negatieve gevoelens worden omgezet in positieve en je krijgt weer zin in het leven. Dit krijgen we allemaal voor elkaar in slechts vier sessies!

Waarom kiezen voor 

Hypnose praktijk Rotterdam

Hypnose praktijk rotterdam voor snelle veranderingen

Bij ons ben je niet zomaar een van de vele klanten. Je kent wel van die bedrijven waarbij je iedere keer als je belt je naam en adresgegevens moet doorgeven zodat ze je kunnen vinden in het systeem. Vaak hebben ze liever dat je meteen het klantnummer doorgeeft en dat ben je dan eigenlijk ook, een nummer. Wij kennen onze klanten, je bent geen nummer. De behandeling is ook heel persoonlijk en voor iedereen anders, dit is juist bij mensen met een depressie van belang. In slechts vier hypnose behandelingen ben je al van je depressie af, dit is met medicatie nog nooit bereikt. Dit komt omdat niet alleen de depressie wordt aangepakt, maar ook de oorzaak. Maak nu een afspraak en zorg ervoor dat je depressie tot het verleden behoort.

Depressie overwinnen met hypnose en hypnotherapie
€ 125,-

€ 100,-

Depressie overwinnen met hypnose

 • 1 a 2 sessies
 • 60 a 70 min per sessie
 • 100 euro per sessie 
 • Gratis Mp3 thuis sessie 
 • Vragen neem contact met ons op

  Bel ons op 

  Mail ons 

  whatsapp

  Vragen neem contact met ons op

  Afspraak maken

  Mail ons 

  whatsapp

  Liever dat ik u bel