Powered by Smartsupp slaapproblemen oplossen met hypnose en hypnotherapie
Slaapproblemen oplossen  met hypnose en hypnotherapie

Slaapproblemen oplossen 

met hypnose en hypnotherapie

32%

Heeft slaap problemen

en kan er niet vanafkomen

97% 

Slaapt weer met behulp van hypnose en hypnotherapie

98%

Is binnen 2 sessies 
van zijn slaapprobelemen af

Slapeloosheid oplossen met hypnose en hypnotherapie

Slaapproblemen en hypnose 

Slaapproblemen zijn vervelend en zorgen voor gezondheidsklachten.
Hypnose en hypnotherapie kan een oplossing zijn.

Je brengt een groot deel van je leven door in bed, slapend. En laten we wel zijn, het is heerlijk om je hoofd op het kussen te leggen, de dekens over je heen te trekken en in het warme holletje dat dan ontstaat weg te zinken in een ontspannen slaap. En dus kun je de volgende ochtend weer gezond en fris weer naast je bed springen. Die slaap is niet alleen prettig, het is ook belangrijk. Helaas is lekker ontspannen slapen niet altijd voor iedereen weggelegd.

Slaap problemen oplossen met hypnose en hypnotherapie

Wat gebeurt er als je slaapt

Slapen is prettig, maar het is geen luxe. De slaapperiode is noodzakelijk om je lichaam en geest uit te laten rusten van de afgelopen dag met alle inspanningen en uit te rusten voor de volgende dag. De ervaringen en indrukken die je de afgelopen dag hebt opgedaan worden tijdens je slaap door je hersenen verwerkt en opgeslagen. Als je hiervoor onvoldoende tijd neemt of krijgt kan dat leiden tot problemen met je gezondheid. Als je een nachtje te weinig slaap hebt gehad ben je de volgende dag vermoeid, je humeur zal niet al te zonnig zijn, je concentratie laat veel te wensen over. Dat dit gevolgen heeft voor je komende dagtaak mag wel duidelijk zijn. Dat gaat leiden tot fouten, werk dat niet afkomt, van studiewerk komt niets terecht. En ook dat heeft allemaal weer vervelende consequenties.

Slecht slapen zit tussen je oren

Een brein dat meedenkt

Ons brein is flexibel en probeert zich aan veranderende omstandigheden aan te passen. Krijg je gedurende een langere periode steeds elke nacht te weinig slaap, dan probeert je brein hierin een lijn te bedenken. Het past zich aan en gaat ervan uit dat de kortere slaap een normale situatie is. Je brein en je lichaam passen zich ogenschijnlijk aan. In feite blijven de nadelige effecten van het slaaptekort wel degelijk bestaan.

Insomnia oplossen met hypnose

Insomnia

Als je problemen ondervindt met het in slaap vallen, of als je slaap niet ononderbroken is en steeds wakker wordt, dan kun je de diagnose insomnia stellen. In andere woorden: je hebt slaapproblemen. Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor je slaapproblemen. Het kan te maken hebben met spanningen, bijzondere gebeurtenissen van de afgelopen dag, een probleem waar je niet uit kunt komen, je bent overvallen door een stevige verliefdheid, of je zit veel te lang achter je beeldscherm. Kortom, er zijn redenen genoeg. Toch zijn dit soort slaapproblemen meestal gewoon incidenten.

slaapproblemen  insomnia oplossen  met hypnose en hypnotherapie

Wat kun je er aan doen?

Een goede nachtrust is erg belangrijk, dat mag duidelijk zijn. Als er sprake is van structurele slaapproblemen, insomnia, dan is het belangrijk dat er een goede en werkbare oplossing wordt gevonden om de problemen op te lossen. Het moet er uiteindelijk toe leiden dat lichaam en brein de ontspanning krijgen nodig is. In sommige gevallen kan medicatie helpen, maar dat is niet altijd de oplossing. Belangrijk is, dat de hersenen enerzijds tot ontspanning kunnen komen, anderzijds moeten ze de ontstane ongewenste situatie deprogrammeren en de originele staat weer herstellen. En dat moet leiden tot een heerlijke, ontspannen en ongestoorde nachtrust. Misschien is dit het moment om ook eens aan hypnose te denken.

Hypnose en hypnotherapie laat jou weer slapen

Hypnose om te slapen

Hypnose kan je helpen om helemaal tot rust te komen. Onder hypnose bereik je die rust, maar ben je tegelijkertijd verhoogd alert en gefocust. Onder hypnose is er een verbinding met het onderbewuste worden gelegd. Hinderlijke gedachten en gevoelens, die de oorzaak kunnen zijn van insomnia, kunnen tijdens de hypnose worden weg gefilterd. Met ontspanning, weggefilterde hindernissen en een verhoogde focus staat je brein open voor herprogrammering. De ongestoorde slaap wordt weer normaal. De hypnose helpt je tegen overgevoeligheid en je krijgt de rust die nodig is voor een ontspannen slaap. En natuurlijk leer je hoe je dit zelf kunt oproepen. Weltrusten!

Ik wil graag hulp bij het overwinnen van slaapproblemen

Ik heb 10 jaar last van slaapproblemen. Binnen 1 sessie sliep ik al door 

Frieda

Heb dagen wakker gelegen met zelfhypnose slaap ik weer als een roosje 

Henk van .......

Elke nacht ben ik wel 3a4 keer wakker. Nu slaap ik gewoon weer lekker door 

Inna de ...........