Eetstoornissen behandelen met  hypnose en hypnotherapie

Eetstoornissen behandelen
met 

hypnose en hypnotherapie

2a3

Hypnose sessie's

125

Per sessie

98%

Gaat in hypnose

Eetstoornissen zoals vraatzucht overwinnen met behulp van hypnotherapie

Eetstoornissen zoals vraatzucht overwinnen met behulp van hypnotherapie

Iedereen eet wel eens wat meer dan dat hij of zij van plan was. Dat gebeurt vaak als je lievelingskostje op tafel staat en met visites en feestdagen. Dit geeft een te vol gevoel, waarbij je juist helemaal niet zoveel meer energie meer hebt. Je besluit de komende tijd weer wat gezonder te eten omdat dat toch beter voelt. Maar als je aan een eetstoornis lijdt, zoals vraatzucht ligt het niet zo simpel.

Wat is vraatzucht?

Wat is vraatzucht? los het op met hypnose en hypnotherapie

Ook bij vraatzucht eet je teveel, maar het verschil met gewoon teveel eten is, dat deze mensen systematisch teveel eten. En niet alleen bij feestjes of als ze eens uit eten zijn. Maar het is een probleem van iedere dag. Als je last hebt van vreetbuien of vraatzucht heb je geen enkele controle over je vreetbuien, je handelt volkomen automatisch. Pas als je helemaal volgegeten bent stop je en maakt de enorme behoefte aan eten, plaats voor een gevoel van schaamte.

Controle krijgen over de vreetbuien door hypnose

Door gebruik te maken van hypnose en hypnotherapie bij ons kun je een einde maken aan deze ongecontroleerde vreetbuien. Door hypnose wordt direct de onderliggende oorzaak van de vraatzucht aangepakt. Bovendien wordt meteen in het onderbewustzijn, je gedachtenpatroon zo gewijzigd dat je de controle over je eetgedrag weer terugkrijgt. Wil je hier meer informatie over ontvangen of heb je een vraag over de tarieven? Neem dan contact op via het contactformulier.

Zonder hulp stoppen valt niet mee

eetprobleem oplossen met hypnose praktijk rotterdam

Het is vrij logisch dat je van je eetstoornis af wilt, maar toch valt het vaak niet mee de eerste stap te zetten. Het is ook lastig om dit zelf te doen. Je zit helemaal in een vaste cyclus. In de supermarkt wordt je enorm verleid door heerlijke, maar vaak ongezonde producten. Je haalt er veel van in huis omdat je weet dat je hier behoefte aan hebt. Voor je het weet zit je weer te eten en bent niet in staat maat te houden. Daarna volgt weer het schuldgevoel. Omdat deze vreetbuien veroorzaakt worden door een onbewuste drang is het lastig zelf hiermee te stoppen.Wil jij ook van je woedeaanvallen af? Wacht niet langer, doe het voor jezelf en je naasten. Neem contact met ons op en voor je het weet ga je veel kalmer door het leven.

Woedeaanvallen behandelen met hypnose en hypnotherapie

€ 125,-

Hypnose om van je woedeaanvallen af te komen

Met behulp van hypnose werk je samen met je onbewuste drang

Om daadwerkelijk te stoppen zal je samen moeten werken met je onderbewuste, in plaats van de strijd hiermee aan te gaan. Dit is nu precies wat je doet als je gebruik maakt van hypnose of hypnotherapie. Door hypnose wordt de achterliggende oorzaak van de vreetbuien achterhaald. De hypnotherapeuten hebben jarenlange ervaring in het verhelpen van dwangmatig gedrag en helpen je de controle over je gedrag te nemen. Na de eerste behandeling zal je al merken dat je minder behoefte hebt aan overeten.

Je ontwikkelt een andere relatie met eten. Je eet niet langer vanuit een emotionele behoefte, maar op basis van lichamelijke behoefte, dus alleen als je trek hebt. Je ontwikkelt een begripsvolle relatie met het onderbewust zijn; je leert negatieve gedragspatronen herkennen en ombuigen. Je zult merken dat je gewoon lekkerder in je vel gaat zitten, zowel innerlijk als uiterlijk. Aarzel dus niet en maak snel een afspraak

 • Vragen neem contact met ons op

  Bel ons op 

  Mail ons 

  whatsapp

  Wij gebruiken Cookies
  arrow_drop_up arrow_drop_down