Powered by Smartsupp Wanneer is het contact verdwenen met ons innerlijke kind?
Het innerlijke kind, wanneer is het contact verdwenen?

Het innerlijke kind, wanneer is het contact verdwenen?

Toen we nog in contact stonden met ons innerlijke kind behoorde onbegrensde dromen tot de werkelijkheid.

Tijdens de opvoeding al wordt deze gave van ons innerlijke kind begrenst door ons volwassenen. Door alles wat het kind zegt terug te brengen naar de realiteit van een volwassene beperken we de gave tot het denken in grootsheid.

Hoe komen we weer in contact met ons innerlijke kind?

Welke volwassene kan oprecht zeggen, dat hij/zij zijn dromen van vroeger heeft waargemaakt. Waar veel volwassenen op dit moment mee zitten is een teleurstellend gevoel, wanneer is het moment geweest dat ik mij heb aangepast aan het systeem, waar ben ik opgehouden met geloven dat alles mogelijk is.

Innerlijke kind denkt groots

Contact met ons innerlijke kind, brengt ons weer in harmonie met wie we in ons diepste wezen zijn. Een blij, onbezorgd, vrij denkend wezentje dat de wereld vol vertrouwen tegemoet treed.

Vele van ons volwassenen dragen een beschadigd bang kind in ons, die zich in de steek gelaten voelt. Opnieuw in contact komen en ons innerlijke kind de liefde geven die het zo hard nodig heeft, zorgt ervoor dat ons innerlijke vlammetje weer gaat branden.

Zelf liefde begint met de liefde voor ons innerlijke kind. Als die band weer hersteld is komt de liefde van binnen naar buiten stralen.
Dit heet in harmonie met jezelf zijn.

Waar liefde is voor onszelf is liefde voor een ander.

Hypnose kan jou helpen om weer op 1 lijn te komen
Kijk hier wat er allemaal mogelijk is met hypnose en hypnotherapie.

Over de schrijver
Lorenzorob
Reactie plaatsen