Powered by Smartsupp hoogtevrees, hoogtefobie of acrofobie, een veel voorkomende angst
hoogtevrees, hoogtefobie of acrofobie, een veel voorkomende angst

hoogtevrees, hoogtefobie of acrofobie, een veel voorkomende angst

Hoogtevrees oplossen met hypnose

98%

Gaat makkelijk in hypnose

6+jaar

Ervaring

1a2

Hypnose sessies

Hoogtevrees aanpakken met behulp van hypnose en hypnotherapie

Hoogtevrees aanpakken met behulp van hypnose en hypnotherapie

Het kaan zeer vervelend zijn als je te maken hebt met hoogtevrees. Hierdoor kun je belemmert raken op momenten dat je op een grote of misschien wel kleine hoogte staat. Het is helemaal vervelend als je last hebt van deze angst wanneer je voor je werk op grotere hoogte moet werken. Gelukkig kun je hoogtevrees effectief laten behandelen door gebruik te maken van hypnose en hypnotherapie. Hiermee wordt het probleem bij de kern aangepakt en kun jij zonder problemen de hoogte in.

Referentie hoogtevrees met hypnose en hypnotherapie

1 sessie gedaan en durf nu weer op een trap te staan zonder angst. Ben zo blij

Karel 

Een einde aan hoogtevrees met hypnose

Wat is hypnose en wat kan het betekenen voor hoogtevrees

Over hypnose en hypnotherapie

Met hypnose is het mogelijk om het onderbewustzijn van iemand aan te spreken. Door verschillende handelingen wordt het lichaam in rust gebracht zodat deze in een soort van trance verkeerd. De therapeut kan dan door het stellen van vragen analyseren wat de oorzaak van het probleem is waaraan gewerkt moet worden. Op het moment dat hypnose wordt ingezet om lichamelijke of geestelijke klachten te behandelen spreken we van hypnotherapie. Hiermee wordt gezocht naar gevoelens en gedachten in het onderbewustzijn die van invloed zijn op de angst. Vervolgens worden in een aantal sessies deze gedachten en gevoelens opnieuw geprogrammeerd zodat je geen last meer hebt van de klachten.

Hoogtevrees overwinnen hypnose praktijk Rotterdam en Dordrecht directe hypnose

Wat is hoogtevrees?

Bij hoogtevrees kun je op verschillende manieren last hebben van het staan of denken aan grote hoogtes. Dit verschilt per persoon en kan variëren van het staan op een keukentrap, tot het naar beneden kijken vanaf een hoog gebouw. Ook aan boord zijn van een vliegtuig of kijken naar een hoog gebouw kan leiden tot angstige gedachten. Hoogtevrees wordt ook wel acrofobie genoemd. Je kunt in mindere mate last hebben van hoogtevrees waarbij je jezelf een beetje nerveus voelt, maar het is ook mogelijk dat je in complete paniek belandt bij het denken aan een grote hoogte.

Oorzaken van hoogtevrees en hoe je er vanaf komt met hypnose

Oorzaken van hoogtevrees

Hoogtevrees kan verschillende oorzaken hebben. In de meeste gevallen lijkt het dat hoogtevrees is aangeboren, maar uit onderzoek blijkt dat de kans groter is dat de angst voor grote hoogtes is aangeleerd op jonge leeftijd. Dit is in veel vallen onbewust gegaan en zit zo diep in jouw onderbewustzijn genesteld dat je hier erg veel last van kunt hebben. Een andere oorzaak is een traumatische ervaring waarbij je bijvoorbeeld (bijna) vanaf een bepaalde hoogte bent gevallen.

Symptomen van hoogtevrees binnen 1 hypnose sessie op te lossen

Symptomen van hoogtevrees

Hoogtevrees kan zich op verschillende manieren laten zien. In de meeste gevallen zal je een draaierig gevoel hebben en speelt angst een grote rol. Daarnaast kun je bij hoogtevrees ook last hebben van een versnelde hartslag, hartkloppingen, misselijkheid, overmatig zweten en flauwvallen. In het ergste geval kun je zelf zo last hebben van angst dat je tijdelijk verlamd raakt en niet meer in staat bent om te bewegen. In dat geval kun je zeker wel hulp gebruiken om af te komen van jouw probleem.

Een einde aan hoogtevrees met hypnose en hypnotherapie

Vallen en opstaan

De grootste angst die mensen met hoogtevrees vaak hebben, is om te vallen. Omdat het verschilt per persoon welke angsten je hebt kan het ook verschillen op welke momenten je deze angsten ervaart. Zo kan het zijn dat je bij het betreden van een hoge trap al last krijgt van hoogtevrees, terwijl anderen dit pas hebben op het moment dat zij op het dak van een hoog gebouw staan. Door deze angst om te vallen kun je in paniek raken wat erg vervelend is. Het is daarom belangrijk om, voordat je echt valt, op te staan en hoogtevrees aan te pakken. Dit kan gelukkig voor jou heel effectief door gebruik te maken van hypnose en hypnotherapie.

Ja ik wil van mijn hoogtevrees af 

Overwin je hoogtevrees met hypnose en hypnotherapie

125

€ 100, -

Overwin je hoogtevrees met hypnose

Als je last hebt van hoogtevrees en als dit jouw dagelijkse leven beïnvloed dan is het tijd om daar wat aan te gaan doen! De oplossing voor jouw probleem kan worden gevonden in hypnose en hypnotherapie. Door met de therapeut te bespreken wat jouw problemen zijn kan er een begin worden gemaakt met de behandeling. Na een eerste sessie merk je vaak al een groot verschil en in veel gevallen zijn er maar twee sessies nodig om volledig van de angst voor grote hoogtes af te komen. De gedachten die de aanleiding zijn voor de angsten worden opnieuw geprogrammeerd zodat je zonder problemen op een keukentrap kunt staan en niet bang bent om te vallen. Meld je daarom vandaag nog aan, de eerste stap heb je al gezet door hier terecht te komen.


 • Vragen? Ik help je graag!

  Telefonisch contact? Bel dan nu 06 41 41 44 28 

  Vragen neem contact met ons op

  Afspraak maken

  Mail ons 

  whatsapp

  Liever dat ik u bel