Powered by Smartsupp Overwinnen van hooikoorts behandelen met hypnose hypnotherapie
Allergie

Hooikoorts  oplossen met hypnose

1

Hypnose sessie's

100

Per sessie

98%

Gaat in hypnose

Hooikoorts hypnose

Wat is hooikoorts?

Hooikoorts is een allergie voor het stuifmeel van sommige bloeiende grassen, planten en/of bomen. Het is een veelvoorkomende pollenallergie die ook wel de naam ‘seizoensgebonden allergische rhinitis’ draagt. 15 tot 20% van de Nederlandse bevolking heeft last van deze allergie waarbij aanhoudende jeuk in de neus en ogen, tranende ogen, een loopneus of juist een verstopte neus, niesbuien, een jeukend gehemelte, prikkelhoest en benauwdheid opspelen. Hooikoortspatiënten hebben hier voornamelijk last van rond april tot en met augustus. In die maanden waaien de pollen namelijk het meest door de lucht. Maar ook in andere maanden kunnen bomen, grassen en kruiden zorgen voor hooikoortsklachten.

Hooikoorts oplossen met hypnose

Wij zijn niet geboren met hooikoorts

Wij zijn niet geboren met honden- , katten- of stofallergie

Er zijn verschillende soorten allergieën die ons leven en de kwaliteit ervan kunnen beïnvloeden.

De chemicaliën die in ons lichaam allergische reacties veroorzaken zijn altijd aanwezig,

maar deze worden geactiveerd door ons immuunsysteem wanneer ons onderbewuste ze wil gebruiken om ons te waarschuwen.

Wij zijn niet geboren met honden- , katten- of stofallergie maar wij hebben deze gekregen op een latere leeftijd.

Allergie hooikoorts hypnose

Hooikoorts verhelpen met Hypnose

Je brein is een 100% natuurlijke chemische fabriek. Je immuunsysteem (brein) maakt honderden verschillende hormonen en andere chemische stofjes aan om ervoor te zorgen je in je lichaam een bepaald effect worden bereikt. Ook je gevoelens en emoties komen uit deze 100% natuurlijke chemische fabriek. Gedrag heeft een nauw verband met gevoelens en emoties. En de samenstelling van de hormonen en andere chemische stofjes is altijd perfect voor het doel wat het heeft. 

Bij een gezond lichaam vinden er geen allergische reacties plaats op stoffen die in de standaard in de natuur voorkomen. Er heeft zich, op een bepaald moment, iets voorgedaan waardoor er een overgevoeligheid is voor pollen / stuifmeel is ontstaan. Met behulp van hypnose is het mogelijk jouw onbewuste gedrag (immuunsysteem) te stimuleren voor jouw de hooikoorts op te lossen. Hoe? Door tijdens de hypnose een andere associatie te leggen bij de pollen. Bij de allergie behandeling richt de hypnotherapeut zich dus op het her programmeren van het immuunsysteem. Als de oorspronkelijke 'vergissing' in het afweersysteem is rechtgezet, blijft de allergische reactie ook uit.

hooikoorts verhelpen met hypnose
€ 125,-

€ 100,-

Hooikoorts 
oplossen met hypnose

 • 1 hypnose sessies
 • 60 a 70  min per sessie
 • 100 euro per sessie 
 • Vragen neem contact met ons op

  Afspraak maken

  Mail ons 

  whatsapp

  Liever dat ik u bel