Powered by Smartsupp Hypnose en hypnotherapie voor kinderen voor snelle veranderingen
Kinder hypnose en hypnotherapie

hypnose en hypnotherapie
Voor Kinderen 

1a3

Hypnose sessie's

100

Per sessie

98%

Gaat in hypnose

Hypnose en hypnotherapie voor kinderen voor snelle gedrag veranderingen

Hypnose voor kinderen

Het leven van een kind bestaat uit het spelenderwijs doen van ontdekkingen, ze doen dagelijks nieuwe ervaringen op en leren zo iedere dag veel bij. Dit is heel normaal en natuurlijk. Maar soms raakt een kind uit evenwicht, extreem van slag door bijvoorbeeld een heftige of traumatische gebeurtenis. Deze stress wordt duidelijk als het kind ineens last krijgt van bijvoorbeeld bedplassen, nagelbijten of slapeloosheid. Gelukkig kan hypnose dan een oplossing bieden. Wil je meer informatie over hypnose, speciaal voor kinderen dan kan je een mail sturen of bellen. Maar ook kun je gebruik maken van het contactformulier.

Wanneer kan je gebruik maken van hypnose voor kinderen?!

Wanneer kan je gebruik maken van hypnose voor kinderen?

Het is normaal dat kinderen wel eens tegen moeilijkheden aanlopen en vaak kan een ouder of juf het kind goed helpen. Maar in de volgende gevallen is het fijn dat je een beroep kan doen op hypnose: Gaat je kind ineens wee bedplassen, terwijl hij of zij allang zindelijk was? Heeft je kind al enige tijd last van slapeloosheid? Bij de verwerking van een scheiding; Bij hyperactiviteit of concentratieproblemen; Angstaanvallen en fobieën; Bij depressie of woedeaanvallen. Examenvrees en faalangst of eetstoornissen en dwangmatig gedrag. Met al deze problemen hoeft je kind niet te blijven rondlopen. Neem contact met ons op en laat je kind weer genieten van zijn jeugd.

Je kunt hypnose echter ook inzetten zonder dat er een duidelijk probleem zichtbaar is. Hiermee kan je je kind een voorsprong geven in het leven. Je kunt hierbij denken aan hypnotherapie ter vergroting van het zelfvertrouwen, om de creativiteit te stimuleren, een vriendelijke en open houding te geven of zelfs het atletisch vermogen te vergroten. De werking van hypnose bij kinderen is onderzocht en bevestigd door de Stanford-universiteit in de Verenigde Staten. 

Gebruik van hypnose bij kinderen

Voor dat er met de hypnose en hypnotherapie voor kinderen gestart wordt, wordt er op, een voor de kinderen duidelijk en begrijpelijke manier, uitgelegd wat we gaan doen, hoe dit in zijn werk gaat en wat we ermee zullen bereiken. Er wordt uitgelegd dat ze een heel rustig en kalm moment ingaan, waarbij ze hun fantasie gaan gebruiken om dingen op te lossen. Het is hierbij van belang dat het kind begrijpt en geïnteresseerd is in de doelen die je wilt bereiken. Bijvoorbeeld weer heel tevreden zijn en rustig kunnen slapen. 

Waarom hypnose juist bij kinderen heel effectief is

Hypnose voor kinderen bij hypnose praktijk rotterdam

Juist kinderen zijn heel ontvankelijk voor de positieve effecten van hypnose. Kinderen maken van nature al veel gebruik van hun fantasie en verbeeldingskracht. Dit is voor de hypnotherapeut een ideale ingang tot het onderbewustzijn. Bij het werken met kinderen maakt de therapeut vaak gebruik van verhalen, avonturen of heldenfiguren van het kind om positieve verandering te creëren. Natuurlijk verschilt de aanpak afhankelijk van de leeftijd en de ontwikkeling van het kind, zodat het altijd goed aansluit op de belevingswereld. Door de aanwezigheid van de ouder of voogd voelt een kind zich altijd erg veilig en profiteert hij optimaal van de therapie.

Hypnose voor kinderen afspraak maken met hypnose praktijk rotterdam
€ 125,-

€ 100,-

Hypnose voor kinderen

Hypnotherapie kan dus in talloze situaties ingezet worden om kleine tot grotere problemen op te lossen. Het kan ook net dat extra steuntje in de rug geven, dat je kind nodig heeft. Het is wel van belang dat zowel jij als het kind de problemen willen oplossen. Hierom vindt sowieso de eerste sessie altijd samen met een ouder of de voogd plaats. Er moet sprake zijn van onderling vertrouwen, het doel van de sessies wordt vastgesteld en vervolgens werken we toe, naar het gezamenlijk behalen van dit doel. Wanneer je denkt dat jij en je kind baat hebben bij hypnotherapie, neem dan contact met ons op
  • Vragen neem contact met ons op

    Afspraak maken

    Mail ons 

    whatsapp

    Liever dat ik u bel