Powered by Smartsupp Nagelbijten overwinnen met hypnose en hypnotherapie
Nagelbijten oplossen met hypnose rotterdam

Nagelbijten  behandelen
met 

hypnose en hypnotherapie

1a2

Hypnose sessie's

100

Per sessie

98%

Gaat in hypnose

Het afleren van nagelbijten door hypnose en hypnotherapie

Het afleren van nagelbijten door hypnose en hypnotherapie

Ben je het zat om altijd maar op je nagels te bijten? Het is ook geen mooi gezicht, die kort gebeten nagels, maar het blijkt lastig om op eigen houtje van deze gewoonte af te komen. Een groeiend aantal mensen komt naar ons voor hulp om van dit gedrag af te komen. En met succes! Verstop niet langer je nagels en neem contact met ons op om meer informatie te krijgen hoe we dit aan kunnen pakken.

Nagelbijten ?

Nagelbijten is een veelvoorkomend probleem

Nagelbijten is een veelvoorkomend probleem

Nagelbijten is een ongezonde en lastige gewoonte. Dit weet iedereen wel, maar toch zijn er veel mensen die dwangmatig nagelbijten. Onder jongeren is het percentage het hoogst, zo bijt ongeveer de helft van de jongeren tot 18 jaar regelmatig op de nagels. Dit percentage neemt wel langzaam af naarmate men ouder wordt. Maar van de 30-plussers bijt toch nog een op de tien regelmatig op de nagels en dat is jammer omdat het zo makkelijk te verhelpen is.

Nagelbijten overwinnen met hypnose of hypnotherapie

Nagelbijten overwinnen met hypnose of hypnotherapie

Als je gestopt bent met nagelbijten zullen je nagels en dus ook je handen er mooier en gezonder uitzien. Ook kan het zijn dat je minder vaak ziek wordt. Onder je vingernagels kunnen zich veel vuil en bacteriën verzamelen die je allemaal binnenkrijgt als je op je nagels bijt. Dat is geen leuke gedachte! Ben je er helemaal klaar mee? Door hypnose of hypnotherapie helpen wij je van deze gewoonte af. In het onderbewuste kunnen de gedragspatronen die het nagelbijten veroorzaken, aangepast worden en vervangen worden door constructieve gedachten. Zo zal je nooit meer de behoefte voelen tot nagelbijten.

Neem meteen contact met ons op door het contactformulier in te vullen, maar bellen of mailen mag ook. Wij voorzien je van de nodige informatie en kunnen direct een afspraak inplannen als jij dat wilt.

wil je nu eindelijke van de migraineaanvallen af? hypnotherapie rotterdam
€ 125,-

€ 100,-

Afspraak maken nagelbijten 

 • Binnen 1 a 2 sessies ben jij van het nagelbijten af 
 • Sessie duurt +- 60 min
 • Binnen een week kunt u bij ons terecht
 • Gratis Mp3 hypnose thuis sessie 
 • Vragen neem contact met ons op

  Afspraak maken

  Mail ons 

  whatsapp

  Liever dat ik u bel