Powered by Smartsupp Overwinnen van vliegangst door hypnose en hypnotherapie
Overwinnen van vliegangst door hypnose en hypnotherapie

Overwinnen van vliegangst door hypnose

1a2

Hypnose sessie's

100

Per sessie

6+

Jaar ervaring

Vliegangsts

Best veel mensen hebben last van vliegangst en op zich is dit helemaal niet zo raar. Het is niet heel natuurlijk voor mensen om door de lucht te vliegen. Er wordt altijd wel beweerd dat de kans om bij een vliegtuigongeluk om te komen vele maken kleiner is dan bij een auto-ongeluk. Maar toch haalt dit de angst voor het vliegen niet weg. Het lichaam geeft een onbewust signaal van angst af, alleen al bij de gedachte aan vliegen. En dat is best vervelend. Misschien heb je familie in het buitenland die je wel eens zou wil bezoeken. Of gewoon eens een leuke reis maken naar een bestemming die wat verder weg ligt.

Overwinnen van vliegangst 

Hoe hypnose ervoor kan zorgen dat je niet langer geremd voelt om met het vliegtuig te gaan

Met hypnose en hypnotherapie kunnen we die angst voor vliegen voorgoed weghalen. Doormiddel van hypnose maak je direct contact met dat deel van de hersenen waar de vliegangst vandaan komt. Je pakt dus de kern van het probleem aan. Dat stuk van het onderbewustzijn dat verantwoordelijk is voor de vliegangst wordt opnieuw geprogrammeerd. In plaats daarvan komt er rust en vertrouwen. De volgende keer dat familie of vriendinnen voorstellen met het vliegtuig op vakantie te gaan, ben jij ook enthousiast en kun je aan het plannen gaan. 

Je wilt graag gebruik maken van hypnose en hypnotherapie, maar hoe gaat dit in zijn werk?

De meeste mensen hebben slechts twee hypnosesessies nodig om geheel van de vliegangst af te komen. Maar dit kan natuurlijk per persoon enigszins verschillen. Wil je meer weten over het gebruik van hypnose en hypnotherapie om van de vliegangst af te komen? Of heb je vragen over de bijbehorende tarieven? Neem dan contact met ons op door te bellen, te mailen of door gebruik te maken van het contactformulier of maak hieronder een online afspraak.

Vliegangst overwinnen met hypnose en hypnotherapie

€ 100,-

Vliegangst overwinnen met hypnose

 • 1a2 sessies
 • 60 a 70 min per sessie
 • 100 euro per sessie 
 • Vragen neem contact met ons op

  Afspraak maken

  Mail ons 

  whatsapp

  Liever dat ik u bel