Powered by Smartsupp prikkelbare spastische darm behandelen met hypnose en hypnotherapie
spastische darm oplossen met hypnotherapie en hypnose

prikkelbare en spastische darm oplossen doormiddel van hypnose en hypnotherapie

1a2

Hypnose sessie's

125

Per sessie

98%

Gaat in hypnose

prikkelbare en spastische darm behandelen door hypnose en hypnotherapie

prikkelbare damsyndroom ook wel afgekort met PDS

Het prikkelbare damsyndroom ook wel afgekort met PDS is veelvoorkomende chronische en slopende aandoening waarbij je klachten hebt als diarree, constipatie, abdominale pijn en spasmen. Door artsen is dit maar moeilijk naar tevredenheid te behandelen. De behandeling bestaat over het algemeen uit verschillende medicijnen, vezelrijk eten en gedragsveranderingen. Deze hebben vaak echter niet het gewenste effect. Ook hebben de medicijnen die de patiënten vaak krijgen voorgeschreven zoveel bijwerkingen dat deze soms als vervelender worden ervaren dan de klachten van het PSD zelf.

Van hypnotherapie is echter bewezen dat deze heel effectief is in het bestrijden van de klachten die horen bij het prikkelbare darmsyndroom. Meer dan 25 jaar wetenschappelijk onderzoek toont aan dat hypnotherapie veiliger, goedkoper en efficiënter is in de behandeling van het prikkelbare darmsyndroom. Als je hiervoor regelmatig gebruik maakt van hypnose of hypnotherapie levert dit bij meer dan 80% van de patiënten goede resultaten op. De voorzitter van de National Women’s Health Network, Adriane Fugh-Berman geeft aan dat deze behandeling de voorkeur geniet, bij patiënten waarbij de conventionele therapie niet aanslaat. 

Het programma van de hypnotherapie dient samen te gaan met de behandeling van de reguliere arts en zeker niet als vervanging hiervan. Als je de symptomen hebt van het prikkelbaar darmsyndroom, raadpleeg dan ook altijd eerst je arts. Gecombineerd met de medische behandelingen kan de hypnose en hypnotherapie veel verlichting bieden.

behandeling bij het prikkelbare darmsyndroom?

prikkelbare darmsyndroom en hypnose en hypnotherapie

Waarom zou je hypnotherapie moeten overwegen

Het prikkelbare darmsyndroom kent veel soorten behandelingen. Natuurlijk is het niet per se zo dat hypnose voor alle patiënten de meest geschikte oplossing is. Toch heeft deze optie een groot aantal voordelen en is hiermee zeker het overwegen waard. Het is in ieder geval een van de meest succesvolle van de behandelmethodes met een succespercentage van 80 procent. De behandeling doormiddel van hypnotherapie wil ook nog wel eens een uitkomst bieden aan mensen waarbij allerlei andere behandelingen niet werkten. Hypnose is bovendien een zeer comfortabele, fijne behandeling zonder verdere bijwerkingen. Bij hypnotherapie en hypnose maak je gebruik van je eigen helende kracht. De gunstige effecten duren tenslotte nog lang voort, soms wel tot jaren na de behandeling.

Meer weten over het oplossen van de klachten van het prikkelbare darmsyndroom?

Wil je meer informatie over het toepassen van hypnose en hypnotherapie in het overwinnen van het prikkelbare darmsyndroom? Of heb je vragen over de tarieven? Neem dan contact met ons op. Bel, stuur een email of maak gebruik van het contactformulier en wij helpen je graag verder!

prikkelbare darmsyndroom oplossen met hypnotherapie rotterdam

€ 125,-

Afspraak prikkelbare darmsyndroom

 • Binnen 1a 2 sessies 
 • Sessie duurt +- 60 min
 • Binnen een week kunt u bij ons terecht 
 • Mp3 voor nazorg
 • Vragen neem contact met ons op

  Afspraak maken

  Mail ons 

  whatsapp

  Liever dat ik u bel

  Vragen neem contact met ons op

  Bel ons op 

  Mail ons 

  whatsapp