Powered by Smartsupp Referentie virtuele maagband Afvallen door hypnose
Hypnose referentie van cliënten

Wat zeggen onze Clienten ?

Over Afvallen met de virtuele maagband ?

k was een eeuwige jojo, maar dankzij de hypnotherapie van Michael ben ik eindelijk in staat om mijn gewicht te beheersen. De virtuele maagband was een openbaring. Ik voel me gezonder dan ooit.
maagband
Mark B
Michael heeft mijn relatie met eten getransformeerd. Dankzij de virtuele maagband en zijn deskundige begeleiding, ben ik nu een gezonde eter. Gewichtsverlies was nooit zo makkelijk geweest.
maagband
Maria S
De sessies met Michael en de virtuele maagband waren ronduit magisch. Ik ben nu al meer dan een jaar op mijn streefgewicht en ik voel me fantastisch. Bedankt, Michael
maagband
Loes 
Na jaren van diëten en gewichtsschommelingen was ik wanhopig. Dankzij Michael en de virtuele maagband heb ik nu controle over mijn gewicht en gezondheid. Bedankt, Michael
maagband
Miranda K
Mijn ervaring met Michael hypnotherapie en de virtuele maagband was geweldig. Ik ben nu op een gezond gewicht en voel me geweldig. Michael heeft mijn leven veranderd
maagband
 Amanda
Michael heeft mijn relatie met eten getransformeerd. Dankzij de virtuele maagband en zijn deskundige begeleiding, ben ik nu een gezonde eter. Gewichtsverlies was nooit zo makkelijk geweest.
maagband
Caroline
Als voormalige emotionele eter was hypnotherapie mijn laatste redmiddel.   de virtuele maagband hebben me geholpen om mijn relatie met voedsel Ik ben eindelijk op de goede weg
maagband
 Anja
De sessies met Michael en de virtuele maagband waren ronduit magisch. Ik ben nu al meer dan een jaar op mijn streefgewicht en ik voel me fantastisch. Bedankt, Michael
maagband
 Mandy
Referentie virtuele maagband

Hoi Michael

Ik ben 9 weken geleden bij je geweest voor de virtuele maagband.

En zou nog even wat van me laten horen dus bij deze.

Ik ben nu 7 kilo afgevallen en hoef er helemaal niks voor te doen.

Echt alles gaat van zelf en ik snoep ook niet meer heb er helemaal geen behoefte meer aan.

Volgende week maak ik even een afspraak voor stoppen met roken.

Giel Afvallen met de virtuele maag band 

Toen ik Michael hypnotherapie begon, was ik sceptisch. Maar na een paar sessies met de virtuele maagband ben ik al 10 kilo afgevallen en voel ik me geweldig
maagband
 Naomi G
Michael heeft mijn relatie met eten getransformeerd. Dankzij de virtuele maagband en zijn deskundige begeleiding, ben ik nu een gezonde eter. Gewichtsverlies was nooit zo makkelijk geweest.
maagband
Rachelle
Na jaren van strijd met mijn gewicht, heeft Michael mij geholpen om 15 kilo te verliezen met behulp van virtuele maagband
maagband
 Klaartje
De sessies met Michael hebben mij niet alleen geholpen om 12 kilo af te vallen, maar hebben mij ook geleerd hoe ik gezonde keuzes kan maken. De virtuele maagband was mijn keerpunt naar een gezonder leven
maagband
Gabriëlle
Dankzij Michael en de virtuele maagband ben ik 18 kilo afgevallen. Ik voel me niet alleen lichter, maar ook sterker
maagband
Antonia
Michael heeft me geholpen om 16 kilo af te vallen door de virtuele maagband. Ik ben nu niet alleen lichamelijk gezonder, maar ook geestelijk sterker. Zijn deskundige begeleiding heeft echt het verschil gemaakt
maagband
Rachel
Ik dacht dat het een onmogelijke taak was voordat ik begon met hypnotherapie bij Michael. Ik ben nu 22 kilo lichter en geniet van een actief leven. Zijn virtuele maagband is echt een wondermiddel
maagband
 Thea V.R
Dankzij Michael en de virtuele maagband ben ik al 25 kilo afgevallen. Het is een enorme hoeveelheid energie en vitaliteit die ik nu heb. Dit is echt een keerpunt in mijn leven
maagband
Wanda
ervaringen over afvallen met de virtuele maagband

Een tijdje terug ben ik bij jullie geweest voor een hypnose sessie om af te vallen.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik toen nog een beetje twijfels had of het wel echt zou werken.

Ik was na mijn tweede zwangerschap behoorlijk aangekomen en na bevalling

heb ik behoorlijk last gehad van een postnatale depressie.

Een periode waarin ik dingen begon weg te eten tot ik op een gegeven moment

104 kilo woog…vreselijk… Inmiddels zijn we 6 weken verder, Ik heb in

6 weken tijd nog maar 1x een moment gehad dat ik echt wilde snaaien

( voorheen had ik dit gemiddeld 3 x per week).

Verder heb ik niets geks gedaan en vanmorgen woog ik 97 kilo.*

ben dus in 6 weken tijd 7 kilo afgevallen zonder dat ik er moeite voor heb gedaan*.

Ben echt blij dat ik deze stap genomen heb. Ik ben er nog niet,

maar het begin is er. Super bedankt

esmee Afvallen met de virtuele maag band

Ik was sceptisch, maar na de virtuele maagband ben ik 10 kilo lichter en vol vertrouwen in mijn nieuwe, gezonde levensstijl
maagband
Yvonne
De virtuele maagband is mijn redding geweest. Ik ben in slechts zes maanden 15 kilo kwijtgeraakt
maagband
Sam van V
Het werkte als een droom! Ik ben in 9 maanden 18 kilo afgevallen dankzij de virtuele maagband.
maagband
Petra
Na slechts vier maanden met de virtuele maagband ben ik 15 kilo kwijt. Dit was de boost die ik nodig had
maagband
Ans
De virtuele maagband heeft mijn leven veranderd. Ik ben nu 22 kilo lichter en voel me fantastisch
maagband
Nadia
Een totale transformatie! In een jaar tijd heb ik 28 kilo verloren dankzij de virtuele maagband
maagband
 Monica
Het was een wonder. Ik ben 12 kilo kwijtgeraakt in zes maanden dankzij de virtuele maagband
maagband
Lucy
Ik heb mijn vertrouwen teruggevonden. Dankzij de virtuele maagband ben ik 22 kilo kwijtgeraakt
maagband
Peter
Virtuele maagband ervaringen van cliënten

Ik heb nu 2 maanden een virtuele maagband.

En ben nu 10 kilo afgevallen en hoef er niks voor te doen echt ongelooflijk.

Ben er zo blij mee en zo netjes geholpen door u ben zeer tevreden en een echte aanrader.

Ik hoop snel op mijn streef gewicht te komen maar dat komt wel

goed heb er alle vertrouwen in ik wil jullie vast fijne feestdagen toe wensen.

  • Hey Michael
  • Ik ben bij jou geweest voor afvallen omdat het me zelf echt niet luk.
  • Ik moet eerlijk zijn dat ik er echt niks van gelovende.
  • Heb al zoveel gedaan dat ik eigenlijk dacht dat ik altijd op gewicht zou blijven.
  • Toen hoorde ik van een vriendin die bij jou is geweest en al meer dan 27 kilo
  • is afgevallen. Nu heb ik zelf ook de virtuele maagband en ben zelf nu 17 kilo kwijt.
  • Ik heb nu veel meer zelfvertrouwen en ben super blij dat ik deze stap heb genomen.
  • Michael bedankt door jou voel ik me stukken beter en durf ik ook weer naar het strand
  • Ook me gezondheid is veel beter
Ik was al een tijdje bezig met afvallen, maar het leek ook ik vastzat. Toen hoorde ik over de virtuele maagband en besloot ik het te proberen. Het was een geweldige beslissing! In slechts zes maanden ben ik erin geslaagd om 15 kilo te verliezen Het was ook een knop in mijn hoofd werd veranderd, en ik begon op een heel andere manier naar voedsel te kijken
maagband
 Maud
Jarenlang voelde ik me gevangen in mijn eigen lichaam, worstelde met overgewicht en een laag zelfbeeld. De virtuele maagband heeft me letterlijk bevrijd. Het was geen wondermiddel, maar het gaf me de tools en het vertrouwen en zit nu al 2 jaar op me streefgewicht
maagband
 Robin
Mijn strijd met moeite was een langdurige en uitdagende reis. Ik had veel ups en downs gehad, maar de virtuele maagband was de doorbraak die ik nodig had. In een jaar tijd heb ik maar liefst 26 kilo verloren. Mijn gezondheid en mijn gevoel van eigenwaarde zijn sterk verbeterd. Ik ben trots op mijn prestaties
maagband
Jan
Ik kan vrijwel geloven dat mijn leven verandert sinds ik de virtuele maagband begon te ontmoeten. De ondersteuning en begeleiding die ik kreeg, was onbetaalbaar. Ik ben in negen maanden 18 kilo kwijtgeraakt, en ik voel me gezonder en gelukkiger dan ooit. Michael nogmaals bedankt
maagband
Alyssa
Het proces was eenvoudiger dan ik ooit had gedacht. In zes maanden tijd ben ik geslaagd om 22 kilo af te vallen dankzij de virtuele maagband. Het was een verademing om de controle te hebben over mijn eetgewoonten
maagband
 Michel
Toen ik begon met de virtuele maagband, was ik een beetje sceptisch. Maar al snel volgde ik dat mijn eetgewoonten begonnen te veranderen. In zes maanden ben ik 10 kilo afgevallen. Het voelde niet als een dieet, maar eerder als een bevrijding van mijn ongezonde relatie met voedsel
maagband
 lis
Ik was moe van de constante strijd met diëten en jojo-effecten. De virtuele maagband heeft me geholpen om 15 kilo te verliezen in negen maanden. Ik voel me nu sterke
maagband
Trudy 
Voor mij was de virtuele maagband een keerpunt. Ik ben in een jaar 20 kilo afgevallen en mijn energie is door het dak gegaan. Het voelde als een cadeau aan me zelf, en ik ben dankbaar dat ik deze beslissing heb genomen.
maagband
Cor
Afvallen met de virtuele maagband

Hier dan eindelijk een berichtje van frits.

Ik wou eerst even weten of het wel blijvend was hahaha. Ik ben bij Michael geweest voor wat gewicht afname en ben nu in 8 weken 9 kilo kwijt en hoef er niks aan te doen. Alles gaat eigenlijk vanzelf. Het is zo heerlijk om niet meer zo bezig te zijn met eten. Michael ik wil je uit me grond van me hart bedanken. Dit betekend heel veel voor me. Ik maak binnen kort nog een afspraak met je voor mijn spreek angst.

Fijn weekend en tot snel

frits en miep Afvallen met de virtuele maagband 

Ik had er nooit aan gedacht dat ik mijn gewichtsdoelen zou bereiken, maar de virtuele maagband heeft mijn leven veranderd. In zes maanden ben ik 12 kilo kwijtgeraakt en ben ik nu op weg naar een gezondere toekomst
maagband
 Jolanda 
Mijn reis was gevuld met ups en downs, maar met de virtuele maagband heb ik in negen maanden 25 kilo verloren. Het heeft me geleerd om van voedsel te genieten
maagband
 Dorien S
Het proces van afvallen met de virtuele maagband was veel praktischer dan ik had verwacht. In acht maanden tijd ben ik 18 kilo lichter geworden. Het voelt als een nieuw begin voor mijn gezondheid
maagband
Dirk 
Mijn reis met de virtuele maagband heeft me geleerd om bewust te eten en betere keuzes te maken. Ik ben 28 kilo afgevallen in een jaar en voel me nu in controle van mijn gezondheid
maagband
Ap
De virtuele maagband heeft me geholpen om 15 kilo af te vallen in zes maanden. Ik ben zo dankbaar voor deze methode, want ik kan nu weer genieten van mijn favoriete activiteiten zonder de laatste van extra gewicht
maagband
 Maxime
Het proces van afvallen met de virtuele maagband was een emotionele reis voor mij. In tien maanden ben ik 20 kilo kwijtgeraakt, en ik kan nu vol vertrouwen in de spiegel kijken
maagband
 Lenie
De virtuele maagband heeft me geleerd om bewuster te eten. In zeven maanden ben ik 12 kilo lichter geworden. Het voelt als een overwinning op mijn eetgewoonten
maagband
 Hester
Als moeder wilde ik een gezonder voorbeeld zijn voor mijn kinderen. Dankzij de virtuele maagband ben ik in negen maanden 16 kilo afgevallen en voel ik me sterker dan ooit
maagband
Claudia
Ervaring virtuele maagband


Het is een 2 tal maanden geleden dat ik voor de eerste keer bij jullie geweest ben .

Ik had eerst mijn twijfels ,maar via aanraden van een vriendin, die al bij jullie was geweest,

en dat positief ervaren had, dan toch de stap ondernomen het te proberen.

Nu ondertussen is er een kleine 14 kilo af en geen trek gehad naar frisdrank

of zoet en tussendoortjes ,enkel de 3 x voeding per dag en veel water drinken.

Als er in het begin een kleine verleiding ontstond ,

was de drang hiernaar even snel weg als ze opkwam, en kon ik er dus

probleemloos aan weerstaan, wat vroeger niet het geval was…

Ook qua bewegen is er al wat verandert , van weinig bewegen

naar minstens 3 keer per week een 30 tal minuten , de vermoeidheid is al afgenomen

en heb wat meer energie.

Het geluidsbestandje beluister ik nog, en hou het bij voor later ,

voor een eventueel moeilijk momentje …

Het is wel fijn dat mensen het gewichtsverlies opmerken en een compliment geven.

Het is een extra stimulans verder te doen op deze manier.

Tot hiertoe gaat alles goed , mijn zelfvertrouwen is toegenomen,

voel me al een stuk beter in men vel .

Ben blij dat ik deze stap genomen heb,

kan het anderen aanraden 🙂 Bedankt voor alle hulp !!!

Brenda Afvallen met de virtuele maag band

Ik ben al vele jaren op dieet geweest, maar de virtuele maagband was de enige methode die echt voor mij werkte. Ik ben in acht maanden 14 kilo afgevallen en voel me nu gezonder dan ooit.
maagband
Daniël
Mijn relatie met eten was altijd verbeterd, maar de virtuele maagband me geholpen om 22 kilo te verliezen in negen maanden. Het is een bevrijding om vrij te zijn van ongezonde gewoontes 
maagband
Rob
Het is nooit te laat om je leven te veranderen. Met de virtuele maagband ben ik in een jaar 30 kilo afgevallen. Ik ben nu een gezonder, gelukkiger persoon en geniet van elk moment.
maagband
Thomas
Ik heb de virtuele maagband 10 kilo verloren in zes maanden. Deze methode heeft me geleerd om van het eten te genieten zonder te overdrijven. Ik ben nu in controle.
maagband
Melissa
Als iemand die altijd op zoek was naar een snel dieet, heeft de virtuele maagband mij geholpen om 15 kilo te verliezen in zeven maanden. Het is een verademing om nu een stabiel gewicht te hebben.


gr Jason
maagband
Jason
De virtuele maagband heeft mijn leven veranderd. In acht maanden ben ik 20 kilo afgevallen. Ik voel me nu gezonder en energieker, en kan weer actief deelnemen aan het leven.
maagband
Anna
Ik was altijd op zoek naar het nieuwste dieet, maar de virtuele maagband heeft me in negen maanden geholpen om 24 kilo te verliezen. Ik ben nu vrij van het succesvolle gevecht met mijn gewicht.
maagband
Petrus
Hoi Michael


Ik was bang om te falen, maar de virtuele maagband heeft me in zeven maanden geholpen om 17 kilo te verliezen. Ik voel me nu sterker en sterker dan ooit
maagband
Mia
afvallen met maagband zonder operatie

Hoi Michael

Ik ben 4 weken geleden bij jou geweest voor de virtuele maagband.

Ik wou je even vertellen dat ik er super blij mee ben en dat ik nu al 4.7 kilo ben afgevallen.

Heb er nog 20 te gaan. Maar zoals het nu gaat komt dat helemaal goed. Ik heb helemaal geen leeg gevoel meer in me beuk en ook geen behoefte meer aan die rot chocola hahahaha.

Michael wil je nogmaals bedanken en ik hou je op de hoogte.

ina Afvallen  virtuele maagband 

Als iemand met een drukke levensstijl het moeilijk was om mijn gewicht onder controle te houden was ik dat wel hahaha . Dankzij de virtuele maagband ben ik in acht maanden 19 kilo lichter geworden. Ik kan nu genieten van mijn carrière en gezin zonderovergewicht.

Michael nogmaals bedankt

maagband
Catharina
Ik heb altijd geworsteld met crashdiëten, maar de virtuele maagband heeft me geholpen om 21 kilo te verliezen in negen maanden. Ik voel me nu gezonder en meer in balans.
maagband
Jakobus

Beste Michael van Haaren

De virtuele maagband heeft me geholpen om 16 kilo kwijt te raken in zes maanden. Het is geen tijdelijke oplossing; het heeft mijn eetgewoonten op lange termijn verbeterd.
maagband
Maria
Ik was al mijn hele leven onzeker over mijn gewicht, maar de virtuele maagband heeft me in een jaar geholpen om 28 kilo te verliezen. Ik voel me nu als een totaal nieuwe persoon, vol zelfvertrouwen
maagband
Robin 
Ik was al jaren aan het worstelen met mijn gewicht en het gevoel dat ik elke dieetpoging heb gedaan. Dankzij de virtuele maagband verloor ik 22 kilo in negen maanden. Het is niet alleen dat ik nu in staat ben om kleding te draag die ik leuk vind, maar ook dat ik een positieve kijk op het leven heb
maagband
Marco
de virtuele maagband was een bevrijding. In zes maanden ben ik 15 kilo afgevallen, maar het meest opvallend was het gevoel van vrijheid. Ik had altijd het gevoel dat eten me controleerde, en nu voel Ik heb de controle
maagband

Mies

Als iemand met een zittende baan en een liefde voor fastfood, had ik nooit gedacht dat ik zoveel gewicht zouden kunnen verliezen. De virtuele maagband heeft me in tien maanden 20 kilo kwijt. Ik voel me nu gezonder en ben weer actief gaan sporten

maagband
Loes
Ik wilde gewicht verliezen voor mijn gezondheid en zelfvertrouwen. In acht maanden heb ik 14 kilo verloren met de virtuele maagband.
maagband
Hannah
Afvallen met de virtuele maagband binnen 3 sessies

Ik heb echt alles al geprobeerd om afgevallen. Elke keer als ik aan een dieet begon haalde ik mijn streefgewicht.

Maar als ik weer stopte kwam het net zo snel weer terug. Toen horde ik over de virtuele maagband en heb een afspraak gemaakt bij Michael. Vanaf de eerste sessie is mijn leven veranderd. Ik eet nu normaal en heb totaal geen behoefte meer om te veel te eten of ongezond te gaan eten. Ik was verslaafd aan koekjes maar nu heb ik er helemaal geen trek meer in zo raar.

Ik val nu zo een anderhalf kilo af per week en daar ben ik super trots op.

Ook is mijn zelfvertrouwen 10 keer beter dan het was. Ik raad het iedereen aan die echt zijn streef gewicht wil halen zonder yoyo effect

Michael nogmaals bedank en heel veel succes met je praktijk dat je maar veel mensen mag helpen

Magda Afvallen virtuele maagband 

Laura (2018) ik wist dat ik een gewichtsprobleem had, maar ik vond nooit de juiste benadering om het op te lossen. In zeven maanden ben ik 13 kilo lichter geworden dankzij de virtuele maagband. Ik voel me nu fysiek en mentaal gezonde
maagband
Laura
Gewichtsverlies was altijd een strijd voor mij, tot ik de virtuele maagband had. In acht maanden verloor ik 18 kilo. Maar het meest waardevolle was het gevoel van eigenwaarde dat ik terugkreeg. Ik ben trots op mijn prestaties.
maagband

Brian

Linda de G Ik had al verschillende diëten gehandhaafd, maar ze werkten nooit op de lange termijn. Met de virtuele maagband verloor ik 12 kilo in zes maanden en kreeg ik de controle over mijn eetgewoonten terug. Ik voel me nu in balans.

maagband
Linda
Hey michael. Hier een berichtje van mij Ik heb functioneel met mijn gewicht geworsteld, maar de virtuele maagband bracht een echte verandering. In tien maanden verloor ik 26 kilo. Het was of ik een nieuwe start kreeg, vol gezondheid en zekerheid
maagband
Paul
De virtuele maagband me heeft geholpen om 20 kilo in acht maanden kwijt te raken. Maar wat ik nog belangrijker vind, is dat ik nu van eten kan genieten zonder me schuldig te voelen. Het heeft mijn relatie met voedsel verbeterd  
maagband
Karen
Ik ben een levensgenieter, maar ik breng dat mijn gewicht mijn plezier in het leven belemmerde. Met de virtuele maagband ben ik 19 kilo in negen maanden kwijt. Nu kan ik genieten van het leven en mijn favoriete maaltijden, zonder de laatste van overtollig gewicht
maagband

Jonathan

Ik had altijd het gevoel dat eten mijn emoties beheerste. Dankzij de virtuele maagband ben ik in zeven maanden 14 kilo lichter geworden. Het heeft me geholpen om emotie-eten te overwinnen en mijn geestelijke gezondheid te verbeteren

maagband
Marianne
Beste hypnose Rotterdam


Ik was altijd bang om te falen in pogingpogingen, maar de virtuele maagband gaf me de kracht om door te zetten. In acht maanden versloeg ik 17 kilo. Het gaf me niet alleen een nieuw lichaam, maar ook een nieuwe manier van denken
maagband
Olivia
Afvallen in Rotterdam virtuele maagband

Hoi. Michael

Ik wil je heel erg bedanken mijn leven is door jou helemaal veranderd. Ik ben nu zo gelukkig en blij met me zelf en eet helemaal geen snoep meer en was er zo verslaafd aan. Ik heb nu 5 maanden een virtuele maagband en ben nu 20 kilo afgevallen nog 15 te gaan en ik zit op me streef gewicht. Michael nogmaals bedankt voor alles je bent een speciaal mens.

Groetjes 

Rika Afvallen virtuele maagband 

Hoi michael 

Ik zou wat van me laten horen. Ik ben in juni bij jou geweest voor 

de virtuele maagband. ik was echt verslaafd aan snoep en koekjes.

na de eerste sessie was dat al gelijk weg en  ook al 2 kilo. nu ben ik totaal 

14 kilo afgevallen en nu op me streefgewicht.
Michael ik wil je nogmaals bedanken voor alles wat je voor me gedaan hebt.

Suus Virtuele maagband 

virtuele maagband rotterdam

Ik ben bij hypnose praktijk rotterdam geweest voor mijn overgewicht.

Ik woog 128 kg en heb echt alles gedaan om op mijn gewicht te komen.

Het leek net of als ik begon aan een dieet viel ik af, maar als ik er mee stopte

kwam ik gelijk weer aan en soms nog meer toen ik begon.

Toen kwam ik een bericht van michael langs over de virtuele maagband.

Ik ben me gelijk gaan inlezen en heb uiteindelijk besloten om ook een afspraak te maken.

ik heb nu 3 sessies gedaan bij michael en we zijn nu een maand verder

en ik ben nu al 5 kilo kwijt. Mijn behoefte in tussendoortjes zijn helemaal weg

en heb ook helemaal geen behoefte meer om alles op te eten wat op me bord licht.

Vroeger moest echt alles op en nu gooi ik het net zo makkelijk in de prullenbak als ik vol zit

dat was altijd wel anders. Ook heb ik erg veel aan de zelf hypnose die ik geleerd heb van michael.

ik sta nu heel anders in het leven en voel me veel beter.

Nogmaals bedankt michael en ik laat snel weer wat van me horen. 

Bert Afvallen met virtuele maagband 

Beste hypnose praktijk Rotterdam

Ik ben nu een jaar geleden bij jou geweest voor de virtuele maagband.

Bij de eerste sessie woog ik 127 kilo nu een jaar verder weeg ik

92 kilo. Ik voel me nu zoveel beter. Mijn streefgewicht is 88 dus ben er bijna

Ik kan nu alles weer doen wat ik altijd wilde lekker gek doen met de kleinkinderen.

Michael binnen kort maken ik nog even een afspraak voor stoppen met roken.

Cor Virtuele maagband 

maagring ervaringen

Ik heb bij Michael 1 sessie gedaan om mijn streefgewicht te behalen.

Ik was echt verslaafd aan drop en daar wou ik vanaf en dat is gelukt.

Eet nu wel drop maar niet de hele zak hahahaha.

Michael bedankt en raak nu die overtollige kilo’s wel kwijt 

Als ik nog wat heb maak ik gelijk weer een afspraak.


Nora Ervaring virtuele maagring 

ervaring virtuele maagband Rotterdam

Ik heb echt alles gedaan om aftevallen.

Ik ben denk ik al me hele leven bezig ben met diëten en me gewicht.

Tot ik dus de virtuele maagband tegen kwam.

Ik ben bij hypnose praktijk Rotterdam geweest en heb nu

7 maanden een virtuele maagband. Vanaf de eerste sessie is mijn

leven veranderd. Ik sta nu heel anders in het leven en ben helemaal

niet meer bezig met eten  En al helemaal niet meer met snoepen.

groetjes 

Emma 

Afvallen met hypnose ervaringen

Afvallen lastig? dat dacht ik ook 10 jaar lang.

Toen kwam ik iemand tegen die de virtuele maagband al 7 maanden heeft

en al aardig wat kilo’s kwijt was en het koste haar geen moeite.

Na veel lezen en bellen met michael heb ik besloten om ook voor

de maagband te gaan.

En ben zo blij dat ik dat heb gedaan, ik eet nu veel minder en zit ook veel sneller vol

voor de maagband was ik nooit vol kon altijd wel eten in. Maar is dat wel anders

Als ik te veel eet ben ik er ziek van haha.

Ik ben nu 16 kilo verloren en moet er nog 9 voor ik op me streefgewicht zit.

En dat gaat zeker lukken ben er 100% van overtuigd

Trijntje 

Trijntje referentie virtuele maagband 

Ervaring hypnose afvallen

12 kilo afgevallen in 13 weken wat ben ik blij

ook al ben ik er nog niet zoveel ben ik nog nooit afgevallen.

En wat voel ik een verschil in alles in me eetpatroon in me gezondheid

en ik beweeg ook meer of dat nou door de hypnose komt weet ik niet

maar ik ben er blij mee. Nog een paar kilo te gaan en ik ben op

me streefgewicht van 73 kilo zodra ik er ben Michael kom ik

een taartje bij je brengen 

Groetjes Sophia 

Sophia ervaring virtuele maagband 

ervaring virtuelemaagband rotterdam

Hey Michael

Ik ben bij jou geweest voor afvallen omdat het me zelf echt niet luk.

Ik moet eerlijk zijn dat ik er echt niks van gelovende.

Heb al zoveel gedaan dat ik eigenlijk dacht dat ik altijd op gewicht zou blijven.

Toen hoorde ik van een vriendin die bij jou is geweest en al meer dan 27 kilo

is afgevallen. Nu heb ik zelf ook de virtuele maagband en ben zelf nu 17 kilo kwijt.

Ik heb nu veel meer zelfvertrouwen en ben super blij dat ik deze stap heb genomen.

Michael bedankt door jou voel ik me stukken beter en durf ik ook weer naar het strand

Ook me gezondheid is veel beter

Yara ervaring virtuelemaagband 

Afvallen met virtuele maagband Maria

Ben bijna een jaar bezig geweest om een maagband te krijgen.

Maar ik was niet zwaar genoeg vonden ze. Toen ben ik gaan zoeken

naar alternatieven en kwam terecht op de virtuele maagband.

Heb gelijk gebeld met hypnose praktijk Rotterdam

En michael heeft mijn alles duidelijk uitgelegd hoe het werkt en heb toen

gelijk besloten om er voor te gaan. Ik ben nu 12 weken verder en 15 kilo

afgevallen. Ik moet nog 15 kilo maar dat gaat komen daar heb ik alle

vertrouwen in. Ik heb ook erg veel aan de zelfhypnose het is

erg rustgevend en ik val er heerlijk van in slaap zonder pilletjes

Michael nogmaals bedankt en ik hou je op de hoogte

Maria Afvallen met virtuele maagband 

Lara ervaring afvallen virtuele maagband

Michael ik wil jou echt vanuit mijn hart bedanken.

Ik ben bij jou geweest voor mijn gewicht waar ik al

me hele leven mee bezig ben en niks heeft me geholpen.

Ik heb nu 8 maanden de virtuele maagband en totaal ben

ik 27 kilo afgevallen zo trot op me zelf.

Lara ervaring afvallen virtuele maagband 

Wil jij ook de controle terug over je leven 

Boek dan vandaag nog een hypnose sessie 

[fbcomments]