Powered by Smartsupp rijexamen overwinnen met hypnose en hypnotherapie
Overwinnen van rijexamen door hypnose en hypnotherapie

Rijexamen overwinnen  

Met hypnose en hypnotherapie 

1a2

Hypnose sessie's

100

Per sessie

98%

Gaat in hypnose

Zonder zenuwen het rijexamen doen met behulp van hypnose en hypnotherapie

Zonder zenuwen het rijexamen doen met behulp van hypnose en hypnotherapie

Rijexamen doen is voor veel mensen een ontzettende stressvol gebeuren. Je kunt er enorm tegenop zien en heel zenuwachtig zijn. Op zich is een beetje gezonde spanning voor een belangrijk moment, waarop je een prestatie moet leveren niet erg en zelfs wel goed. Het wordt anders wanneer de zenuwen of de faalangst zo groot zijn dat ze een negatieve invloed gaan hebben op je prestaties. Of als je er ziek van wordt en er slapeloze nachten van krijgt. Dan is het tijd in te grijpen, dan kan hypnose of hypnotherapie je enorm goed helpen.

Wat is de oorzaak van de zenuwen?

rijexamen oplossen met hypnose

Het begint allemaal met hoe we de wereld ervaren. De geest bestaat uit het bewuste en het onderbewuste. Vanuit het bewustzijn stellen je doelen, willen je dingen bereiken en hiervoor moeten prestaties geleverd worden. In het onderbewuste spelen veel meer zaken een rol, hierin liggen ook angsten, al dan niet terecht. Stel nou dat het niet goed gaat, stel nou dat je alles vergeet, stel nou dat je faalt? Als je tijdens het rijexamen last van deze angsten krijgt, gaat je hartslag omhoog en kun je je maar moeilijk concentreren. En hierdoor wordt juist je grote angst werkelijkheid: je vergoot de kans op falen.

Wanneer zoeken mensen hulp voor het rijexamen?

De meeste mensen zien enorm op tegen het rijexamen. Maar voor sommige mensen gaat dit zover dat ze graag een steuntje in de rug willen hebben omdat ze het anders niet denken te halen. Waar de een ‘alleen’ maar inzit over een paar bijzondere verrichtingen zoals inparkeren of de hellingproef, zien anderen het gehele rijexamen totaal niet zitten.

De meesten rijden prima tijdens de rijlessen en voelen hierbij geen extra spanning. Het probleem zit hem echt in de gedachte aan het rijexamen. Vaak is een morele steun in de rug al voldoende om met een goed gevoel aan het afrijden te beginnen. Heb je al eerder een rijexamen afgelegd en ben je hierbij gezakt, dan kan deze negatieve ervaring er ook voor zorgen voor veel twijfel en nervositeit voelt. Ook dan kan je een beroep doen op hypnose en hypotherapie voor net dat extra duwtje, dat je nodig hebt om deze keer wel te slagen

Hoe kan hypnose helpen bij afrijden?

Hoe kan hypnose helpen bij een rijexamen?

Hoe kan hypnose en hypnotherapie je kan helpen bij het wegnemen van de zenuwen voor het afrijden

Hypnotherapie is een bewezen methode, die zeer effectief is bij het bestrijden van de zenuwen en faalangst voor het rijexamen. Wat er in feite bij hypnose gebeurt is dat de vaak onterechte angsten uit het onderbewustzijn weggenomen worden en vervangen worden voor positieve gedachten. Hierdoor gaan het bewustzijn en je onderbewuste als het ware samenwerken voor één doel: Het effectief behalen van je rijexamen. Tijdens de hypnose wekken we de suggestie van, hoe goed en rustig het rijexamen zal verlopen. Dit positieve gevoel neemt de plaats in van het negatieve en zo verdwijnt de angst.

Wil je graag meer informatie ontvangen over de werkwijze of heb je vragen over bijvoorbeeld de tarieven? Neem dan contact met ons op via de email, de telefoon of ons contactformulier. Onze medewerkers staan je graag te woord en voorzien je van informatie

€ 125,-

€ 100,-

rijexamen overwinnen met hypnose

 • 1 a 2 sessies
 • 60 min per sessie
 • 100 euro per sessie 
 • Vragen neem contact met ons op

  Afspraak maken

  Mail ons 

  whatsapp

  Liever dat ik u bel