Powered by Smartsupp rouwverwerking met hypnose en hypnotherapie verwerken
Rouwverwerking en verdriet behandelen met hypnose en hypnotherapie

Rouwverwerking en verdriet behandelen met hypnose

98%

Gaat makkelijk in hypnose

6 jaar +

Ervaring

1a2

Hypnose sessies nodig

Hypnose en hypnotherapie als middel voor het verwerken van rouw

Hypnose en hypnotherapie als middel voor het verwerken van rouw

Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met de vervelende gevolgen van een overlijden van een naast iemand. Het rouwen om deze persoon gaat vaak gepaard met verdriet, een gevoel van leegte en soms woede. Rouw kent verschillende vormen en een rouwproces bestaat uit verschillende fases. Als het rouwproces en de verwerking van het verlies niet goed gaan dan kun je baat hebben bij hypnose en hypnotherapie. Door deze behandelingen kun je ruimte maken voor het verdriet en beginnen met afscheid nemen waardoor je zelf weer verder kunt met jouw leven.

Referentie rouwverwerking en verdriet met hypnose en hypnotherapie

Kon het niet verwerken. Het verdriet was zo groot van mijn overleden man. Na de sessie voelde ik me veel beter en kan er nu veel beter mee omgaan 

Truus

Een einde aan verdriet met hypnose

Rouwen doen mensen op het moment dat ze iemand die dicht bij ze in de buurt staat verliezen

Omschrijving van rouw

 Rouwen doen mensen op het moment dat ze iemand die dicht bij ze in de buurt staat verliezen door een overlijden. Je bent dan vaak zeer verdrietig, somber en je mist de persoon die is overleden. Niet alleen na een overlijden maar ook na het beëindigen van bijvoorbeeld een relatie kun je last hebben van een bepaalde vorm van rouw. Je bent dan verdrietig en somber over het verloop waarbij je terug verlangt naar de situatie zoals die voorheen was. Een rouwproces kan natuurlijk verlopen maar als hetgeen waar je om rouwt je zeer dierbaar is dan zal dit zeer moeizaam kunnen gaan

rouwen hypnose praktijk Rotterdam en Dordrecht directe hypnose

Rouwen uitgelegd in fases

Het rouwproces is opgebouwd uit verschillende fases. De eerste fase, die na de schok van het verlies komt, is ontkenning. Je gelooft niet dat je datgene waar je om rouwt verloren bent. De tweede fase is de vraag die je aan jezelf stelt over het waarom. Waarom overkomt jou dit juist. Bij deze fase komt ook vaak woede kijken. In de derde fase ga je jezelf afvragen hoe de situatie zou zijn als je anders had gehandeld of als de situatie anders was verlopen. Tot slot kun je bitter worden, gefrustreerd, jezelf hopeloos voelen en in het ergste geval kun je in een depressie raken.

rouwproces verwerken met hypnose en hypnotherapie

Blijven hangen in het rouwproces

Als je deze fases hebt doorstaan en je hebt jouw verdriet een plekje kunnen geven dan kan het rouwproces worden afgesloten. Is dit niet het geval dan blijf je waarschijnlijk hangen in het proces. Je blijft ontkennen dat je verlies hebt geleden, je blijft boos op wat er is gebeurd, je blijft nadenken over de situatie die anders had kunnen verlopen en je blijft hangen in de depressiviteit die dit alles met zich mee brengt. In dat geval heb je hulp nodig bij de verwerking.

De kracht van hypnose en hypnotherapie bij verdriet en rouwverwerking

De kracht van hypnose en hypnotherapie bij verdriet 

Door middel van hypnose en hypnotherapie is het mogelijk om in jouw onderbewustzijn te kijken. De oorzaak van de rouw, die zo intens is, kan dan worden geïdentificeerd. Hierna kan de leegte worden opgevuld en word je geholpen met het geven van een plekje aan jouw geleden verlies. Als je jouw verdriet met behulp van hypnose en hypnotherapie een plek hebt kunnen geven dan kun je makkelijker de draad van het gewone leven weer oppakken. Je kunt dan terugdenken op een positieve manier aan de overleden persoon of hetgeen dat je verloren hebt.

terugdenken op een positieve manier 

Rouwverwerking en verdriet verwerken met hypnose en hypnotherapie

125

€ 100, -

Rouwverwerking en verdriet verwerken met hypnose 

 • Terugdenken op een positieve manier aan de overleden persoon
 • Verdriet verwerken en een plekje geven 
 • Draad van het gewone leven weer oppakken 
 • Resultaat al na de eerste sessie
 • Mp3 Thuis sessie 


 • Vragen? Ik help je graag!

  Telefonisch contact? Bel dan nu 06 41 41 44 28 

  Liever dat ik jou bel?

  Klik hier onder en ik bel u zo snel mogelijk op 

  Vragen neem contact met ons op

  Afspraak maken

  Mail ons 

  whatsapp

  Liever dat ik u bel