Powered by Smartsupp seksuele problemen oplossen met hypnose en hypnotherapie
seksuele problemen oplossen met hypnose en hypnotherapie rotterdam

Seksuele problemen oplossen met hypnose

98%

Gaat makkelijk in hypnose

100

euro per sessie 

3

Max 3 sessies 

Uiteenlopende seksuele problemen oplossen met hypnose

Uiteenlopende seksuele problemen oplossen met hypnose

We helpen in onze praktijk regelmatig zowel mannen als vrouwen van hun seksuele problemen af door middel van hypnose en hypnotherapie. Het gaat hier om uiteenlopende seksuele problemen. Je kunt hierbij denken aan vroegtijdige zaadlozing, vaginisme, impotentie of angst voor intimiteit. De meesten van hen hebben vrij lang met de problematiek doorgelopen omdat, ook al lijkt de maatschappij vrij vooruitstrevend, op seksuele problemen rust helaas nog vaak een taboe. 
Als er na medisch onderzoek blijkt dat er geen lichamelijke oorzaak te vinden is voor de seksuele problemen, kunnen wij je goed helpen door de behandeling met hypnose en hypnotherapie. Vaak worden seksuele problemen veroorzaakt door een angst om veroordeeld of afgewezen te worden, gebrek aan zelfvertrouwen, een laag zelfbeeld of faalangst. Bij hypnose duiken we in de oorzaak van de problemen om zo een blijvende oplossing te bieden.

Veel voorkomende seksuele problemen

Veel voorkomende seksuele problemen

Veel voorkomende seksuele problemen die eenvoudig opgelost kunnen worden met hypnotherapie

Premature ejaculatie (te snel klaarkomen)

Te snel klaarkomen is een probleem dat bij mannen veel voorkomt. Het gebeurt soms dat de man al klaarkomt, nog voor er sprake is van fysiek contact. Dit is natuurlijk erg vervelend voor beide partners, maar is gelukkig goed op te lossen

Problemen met erectie

Problemen met de erectie

Problemen met de erectie, ook wel impotentie genoemd

Impotentie of een erectiestoornis wil zeggen dat je problemen hebt om de penis omhoog te krijgen of de erectie te behouden tijdens de seks. Dit komt erg vaak voor bij mannen van allerlei leeftijden of achtergronden, hoewel het bekend is dat de problematiek vaak toeneemt bij het ouder worden. Mocht je hier problemen mee ervaren dan kun je veel baat hebben bij hypnose of hypnotherapie.

geen zin in seks

Geen zin in seks

Een hypoactief seksueel verlangen oftewel: geen zin in seks

Er wordt gesproken over een hypoactief seksueel verlangen als je als man of vrouw geen zin heeft in seks, je spreekt hierbij ook wel van een laag libido.

Vaginisme

Vaginisme betekent dat de spieren van de vagina onbewust samentrekken waardoor penetratie of ook wel geslachtsgemeenschap, als zeer pijnlijk wordt ervaren en vaak ook onmogelijk is.

De oorzaken van anorexia

Orgasmestoornis

Een orgasmestoornis komt meer voor bij vrouwen dan bij mannen en wil zeggen dat ze niet in staat zijn een orgasme te bereiken. Vaak lijden vrouwen die aan een orgasmestoornis lijden ook aan vaginisme. Het is niet dat ze helemaal geen plezier aan seks beleven, maar het bereiken van een orgasme lijkt onmogelijk. Toch is ook dit net als al de andere seksuele problemen heel goed op te lossen met hypnose en hypnotherapie.

Anorexia oplossen met hypnose

Maak nu een einde aan je seksuele problemen

125

€ 100, -

Maak nu een einde aan je seksuele problemen

Mits de oorzaak niet medisch is, is het oplossen van al deze seksuele problemen vaak eenvoudiger dan je denkt. Je bent niet de enige! Veel cliënten zijn je al voorgegaan en zijn van hun problemen verlost. De problemen zullen uiterst discreet en vertrouwelijk worden besproken en opgelost. Onze professionele therapeuten helpen je in enkele sessies voorgoed van je seksuele problematiek af. Vraag vandaag nog vrijblijvend informatie op via ons contactformulier, maar bellen of mailen mag ook.

 • Vragen? Ik help je graag!

  Telefonisch contact? Bel dan 06 41 41 44 28 

  Vragen neem contact met ons op

  Afspraak maken

  Mail ons 

  whatsapp

  Liever dat ik u bel