Powered by Smartsupp Zit dat echt in een sigaret?! De waarheid achter jouw verslaving.
Zit dat echt in een sigaret?!
08 september 2017 
in Roken

Zit dat echt in een sigaret?!

Weet jij precies wat er in een sigaret zit? Aan sigaretten worden diverse stoffen toegevoegd. Deze additieven worden toegevoegd door de tabaksindustrie. De tabaksindustrie bestaat uit vele bedrijven die verschillende tabaksproducten maken en verkopen. Producten zoals sigaretten en shag, maar bijvoorbeeld ook sigaren, tabak voor de waterpijp en kauwtabak. Tabaksproducten zijn giftig.

Je kunt er ziektes van krijgen die dodelijk zijn. Fabrikanten maken tabaksproducten aantrekkelijker en lekkerder door toevoegingen. Dit maakt het makkelijker om met roken te beginnen en een rookverslaving te krijgen.

Toevoegingen sigaretten

Hoe erg is het dat er stoffen worden toegevoegd aan je sigaret?

Sommige mensen vinden dat tabaksfabrikanten best hun product aantrekkelijk mogen maken. Een snoepfabrikant mag het snoep toch ook zo lekker mogelijk maken? Maar sigaretten zijn giftig en kankerverwekkend. Je kunt dit dus niet vergelijken met andere producten. Het is namelijk wel erg wanneer de additieven ervoor zorgen dat mensen meer van een sigaret genieten. Of dat ze minder last hebben van de scherpe rook in hun keel.

Moeilijker stoppen met roken door additieven?

Additieven zorgen ervoor dat een sigaret lekkerder smaakt. Doordat roken lekkerder is, blijven rokers ermee doorgaan. Ook zorgen sommige additieven ervoor dat je sneller verslaafd raakt aan roken. Het wordt dan moeilijker om ermee te stoppen.

Roken mensen dit echt ?

Nagellakremover, zit dat echt in een sigaret?

Insectengif, zit dat echt in een sigaret?

Tabaksrook bevat chroom, dat is een giftig metaal

Tabaksrook bevat formaldehyde, dat wordt ook gebruikt om lijken te conserveren

Wist jij dit over sigaretten?

Laat even een bericht hieronder achter 

 

Wil jij stoppen met roken?

Neem dan vandaag nog het besluit, en stop met roken!
Klik hier om een afspraak te maken.

Over de schrijver
Reactie plaatsen