Powered by Smartsupp woedeaanvallen overwinnen met hypnose en hypnotherapie
woedeaanvallen behandelen met  hypnose en hypnotherapie

woedeaanvallen behandelen met 

hypnose en hypnotherapie

1a2

Hypnose sessie's

100

Per sessie

98%

Gaat in hypnose

Maak een einde aan je woedeaanvallen door hypnose en hypnotherapie

Maak een einde aan je woedeaanvallen door hypnose en hypnotherapie

Tijdens een woedeaanval doe of zeg je dingen waar je later spijt van krijgt. In meer of mindere mate geldt dit voor iedereen. Iedereen wordt wel eens boos, hoewel dit meestal niet leidt tot een woedeaanval. Op dat moment ben je niet in staat helder na te denken en neemt je emotie de overhand. Later schaam je je vaak voor wat je gezegd hebt. Mensen die regelmatig last hebben van woedeaanvallen willen hier vaak ook wel graag vanaf. Maar wat veel mensen niet weten is dat dit goed te verhelpen is met hypnose of hypnotherapie. Ook je omgeving zal je dankbaar zijn.

Het verschil tussen boosheid en een woedeaanval

verschil tussen boosheid en een woedeaanval

Boosheid is een emotie, je wordt boos als jij of je naaste bijvoorbeeld onrechtmatig bent behandeld. Daar is niets mis mee en het is ook heel logisch gedrag. Het gaat erom hoe je omgaat met deze boosheid. Als je je gedrag laat leiden door boosheid en zo ver gaat dat je in woede uitbarst, dan gaat het vaak mis. Ook is de een veel sneller boos dan de ander. Wat de een geen enkel probleem vindt, kan bij een ander resulteren in een woedeaanval. De laatste heeft waarschijnlijk veel last van opgekropte woede.

Wanneer heb je hulp nodig voor het beheersen van je woede?

Het antwoord op deze vraag is eigenlijk vrij eenvoudig, hulp is nuttig als jij of je omgeving flink te lijden hebben onder je woedeaanvallen. Als deze bijvoorbeeld meerdere keren per week voorkomen, als je regelmatig dingen kapot maakt tijdens een woedeaanval, of als je vaak mensen kwetst en als je je eigenlijk constant boos voelt. Wij bieden je een oplossing, neem contact met ons op via een telefoontje of via de mail en ontvang vrijblijvend informatie over de tarieven en de behandelmethode.

Dankzij hypnose en hypnotherapie kom je snel van je woedeproblemen af

Hoe kan hypnose helpen bij een sociale angst?

Je kan voor je woedeaanvallen ook bij een psycholoog terecht, maar hier kan je maanden en soms zelfs jaren een wekelijks bezoek aan brengen, zonder dat er veel veranderd. Wat wij doen is door hypnose direct, via je onderbewustzijn aan de slag te gaan met de oorzaak van je boosheid. Doordat je het probleem meteen bij de kern aanpakt merken jij en je omgeving al na enkele sessies verschil. De gedachte- en gedragsproblemen die ervoor zorgen dat jij zo vaak in woede uitbarst worden omgezet in gezond en positief gedrag. Je zal niet meer zo snel boos worden en als het gebeurt geef je een passendere reactie.

Wil jij ook van je woedeaanvallen af? Wacht niet langer, doe het voor jezelf en je naasten. Neem contact met ons op en voor je het weet ga je veel kalmer door het leven.

Woedeaanvallen behandelen met hypnose en hypnotherapie
€ 125,-

€ 100,-

Hypnose om van je woedeaanvallen af te komen

 • Totaal 1a2 Sessies 
 • 60 A 70 min per sessie 
 • Verlichting vanaf eerste sessie
 • Binnen een week kunt u terecht 
 • Vragen neem contact met ons op

  Afspraak maken

  Mail ons 

  whatsapp

  Liever dat ik u bel