Powered by Smartsupp Werken aan zelfvertrouwen door hypnose en hypnotherapie
zelfvertrouwen verhogen met hypnose en hypnotherapie rotterdam

Wil jij meer zelfvertrouwen hebben 

98%

Gaat makkelijk in hypnose

100 euro

Per sessie 

1a2

Hypnose sessies 

Werken aan zelfvertrouwen door hypnose en hypnotherapie

Werken aan zelfvertrouwen door hypnose en hypnotherapie

Zelfvertrouwen is iets waar niet iedereen evenveel van heeft. Het is ook mogelijk dat het zelfvertrouwen dat je hebt wordt aangetast door de dingen die je meemaakt. Zo kun je als gevolg van een tegenslag minder zelfvertrouwen krijgen. Hierdoor denk je dan vaak dat je minder waar bent of niet kundig genoeg. Gebrek aan zelfvertrouwen is iets dat zich meestal diep in het onderbewustzijn nestelt. Om ervoor te zorgen dat je meer zelfvertrouwen krijgt en om de problemen die je hiervoor ervaart aan te pakken kun je gebruik maken van hypnose en hypnotherapie.

Referentie zelfvertrouwen en verdriet met hypnose en hypnotherapie

Mijn zelfvertrouwen was helemaal weg reden was dat ik veel gepest ben in mijn leven. Ik heb 2 sessies gedaan en zit nu vol zelfvertrouwen Michael bedankt 

Esmee

Jij wil toch ook meer zelvertrouwen 

Wat is hypnose en wat kan het betekenen voor zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen

In zekere mate hebben we allemaal zelfvertrouwen in ons. Dit zelfvertrouwen kun je aanspreken op momenten dat je een bepaalde actie moet ondernemen of iets moet doen. Als je gebrek aan zelfvertrouwen hebt dan werp je jezelf hierdoor drempels op waarom je de bepaalde acties niet kunt doen. Je denkt bijvoorbeeld dat je niet goed genoeg bent of niet slim genoeg om te doen wat nodig is. Als je iets onderneemt en je faalt hierin, dan zal het zelfvertrouwen dat je nog had nog minder worden. Hierdoor ontstaat een negatief zelfbeeld waardoor je in de toekomst nog lastiger de stap kunt zetten om iets te ondernemen.

Oorzaken van gebrek aan zelfvertrouwen los het op met hypnose

Oorzaken van gebrek aan zelfvertrouwen

De reden dat iemand minder zelfvertrouwen heeft kan verschillend zijn. Vaak is het zo dat mensen die last hebben van een gebrek aan zelfvertrouwen zich in hun onderbewustzijn minder voelen dan anderen. Dit kan komen door een gebeurtenis in het verleden of door meerdere gebeurtenissen. Als je bijvoorbeeld perfectionistisch bent en de acties die je onderneemt niet het gewenste effect hebben voor jou, dan kun je denken dat je helemaal niet goed bent in het doen van deze dingen. Dit heeft allemaal te maken met het beeld en de perceptie die je van jezelf als persoon hebt.

Gevolgen van minder zelfvertrouwen bouw je zelfvertrouwen op met hypnose

Gevolgen van minder zelfvertrouwen

Op het moment dat je last hebt van een gebrek aan zelfvertrouwen, zal je minder snel de stap nemen om iets te ondernemen. Je denkt dan al gauw dat je niet geschikt bent om dit te doen. Doordat je dit denkt zal het beeld dat je van jezelf hebt nog slechter worden waardoor het zelfvertrouwen nog meer daalt. Als je wel een poging waagt en hier niet in slaagt dan zal je twee keer zo hard worden teruggegooid in het gebrek aan zelfvertrouwen. De problemen stapelen zich dan op.

Symptomen van zelfvertrouwen op te lossen met hypnose en hypnotherapie

Symptomen zelfvertrouwen

Mensen die last hebben van minder zelfvertrouwen hebben vaak te maken met verschillende problemen. De symptomen waarin dit wordt geuit kunnen verschillend zijn. Het is mogelijk dat je constant last hebt van angst, zorgen, jezelf negatief vergelijkt met de prestaties van anderen en dat je zeer kritisch bent op jouw eigen doen en kunnen. Andere symptomen zijn een hoge mate van perfectionisme, negatieve gedachtes, frustratie, weerstand bieden tegen veranderingen en laksheid. Je kunt zelfs lichamelijke klachten ondervinden zoals vermoeidheid, slecht slapen en spijsverteringsproblemen.

Wat is hypnose en hypnotherapie helpt bij zelfvertrouwen

Wat is hypnose en hypnotherapie

Hypnose en hypnotherapie liggen in het verlengde van elkaar en kunnen gebruikt worden om lichamelijke en geestelijke klachten zoals een gebrek aan zelfvertrouwen aan te pakken. Met hypnose wordt je door middel van verschillende technieken in een lichte slaap gebracht. Deze slaap is een soort trance waarin je nog wel in staat bent om vragen te beantwoorden. Vanaf het moment dat de therapeut met je in gesprek gaat spreken we van hypnotherapie. Er wordt dan aan de hand van vragen achterhaald wat de oorzaak kan zijn van de problemen die je ondervindt en op welke momenten deze problemen zich voor doen. Hiermee kan de therapeut gericht gaan werken om de negatieve gevoelens, gedachten en het negatieve zelfbeeld dat je hebt te veranderen.

Ja ik wil meer zelfvertrouwen 

Afspraak maken voor meer zelfvertrouwen

125

€ 100, -

Meer zelfvertrouwen met hypnose

Deze therapie kan zeker ook werken om jou te helpen met het krijgen van meer zelfvertrouwen. De sessies waarin wordt gewerkt aan het onderzoeken en aanpakken van deze problemen zijn vaak na één sessie al effectief. In de meeste gevallen is het genoeg om gebruik te maken van twee of drie sessies. De bron van het gebrek aan zelfvertrouwen wordt samen met de therapeut opgezocht en opgelost. Ook wordt er door de hypnotherapie gezorgd dat je in het vervolg wel genoeg zelfvertrouwen hebt.

 • Vragen? Ik help je graag!

  Telefonisch contact? Bel dan nu 06 41 41 44 28 

  Vragen neem contact met ons op

  Afspraak maken

  Mail ons 

  whatsapp

  Liever dat ik u bel