Powered by Smartsupp Wegnemen van allergie met Hypnose
Wegnemen van allergie met Hypnose

Wegnemen van allergie met Hypnose

Ik hoef je niet te vertellen hoe vervelend het is om een allergie te hebben die de kwaliteit van uw leven beïnvloedt.
Nu is er een methode om snel en makkelijk af te komen van je allergie.

Iedere dag kom ik nieuwe toepassingen van hypnose tegen.
Een van deze toepassingen is het wegnemen van allergieën.
Misschien vraag je jezelf af wat hypnose met allergie te maken heeft.
Als wij de allergische reacties als gedrag beschouwen dat diep geworteld is in ons onderbewuste dan zie je duidelijk een verband tussen hypnose en allergie.Verschillende soorten allergieën

Er zijn verschillende soorten allergieën die ons leven en de kwaliteit ervan kunnen beïnvloeden. De chemicaliën die in ons lichaam allergische reacties veroorzaken zijn altijd aanwezig, maar deze worden geactiveerd door ons immuunsysteem wanneer ons onderbewuste ze wil gebruiken om ons te waarschuwen.


Wij zijn niet geboren met honden- , katten- of stofallergie maar wij hebben deze gekregen op een latere leeftijd.


allergie stoppen met hypnose

Stel je eens voor dat je in je kindertijd geconfronteerd was met een pijnlijke ervaring met een dier of uw onderbewuste heeft pijn geassocieerd met bepaalde stoffen. Omdat de hoofdfunctie van ons onderbewuste is ons te beschermen, gaat ons onderbewuste voorkomen dat je geconfronteerd wordt met dezelfde pijnlijke ervaring en het doet dit met het creëren van lichamelijke reacties.


De pijnlijke ervaring die wij in onze kindertijd gehad hebben, kunnen wij ons niet altijd herinneren. Daarom is het vaak moeilijk, zo niet onmogelijk, om te weten waarom wij bepaalde reacties hebben op stoffen of dieren. Stel jezelf bijvoorbeeld voor dat een kind aan het kruipen is op de tafel. Hij valt op de grond en hij ziet stof op de grond. Het onderbewuste associeert stof met pijn en deze ervaring wordt opgeslagen in zijn onderbewuste.


Ons onderbewuste creëert lichamelijke reacties door opdracht te geven aan ons immuunsysteem om chemicaliën in ons lichaam vrij te maken waardoor wij gedwongen worden om uit de buurt te blijven van stof. Op deze manier zorgt ons onderbewuste ervoor dat wij niet meer de pijn ervaren, als het ware houdt ons onderbewuste ons weg van de pijn. Het afstand nemen van de pijn en bewegen richting plezier is hard en vastgelegd in ons onderbewuste.Oplossen van je allergie met hypnose en hypnotherapie.Hypnose wordt gebruikt om in directe communicatie te treden met het onderbewuste.
Tijdens deze communicatie wordt gevraagd aan het onderbewuste om de allergieën niet meer te associëren met de pijnlijke ervaring van het verleden. Deze suggestie wordt geaccepteerd door het onderbewuste en je merkt dat stoffen die vroeger allergische reacties veroorzaakten, nu geen effect meer hebben op je. Een snelle en makkelijke manier om af te komen van vervelende allergieën.
De vrijheid om volledig te genieten van jouw leven kan ik ujeschenken met Hypnose.


Wil jij van je allergie af ? Klik dan hier en boek een hypnose sessie
temming
Door

temming

op 20 Dec 2020

Beste Mijn zoon van 10 en ik zijn oa allergisch voor honden . Wij kunnen nu een pup krijgen maar bij testen ging t niet goed, desondanks met medicatie. Graag willen we hier zo snel mogelijk vanaf. Kunt ons helpen? Zodat wij toch dit pupje kunnen verwelkomen? Mvg paula temming

Reactie plaatsen