Powered by Smartsupp Traumaverwerking met hypnose en hypnotherapie

Traumaverwerking met hypnotherapie

1a2

Sessie's nodig

98%

Gaat in hypnose 

100 euro

Per sessie 

Traumaverwerking met hypnose

Hypnose en hypnotherapie gebruiken om trauma’s te verwerken kan al effect hebben na enkele sessies. Vaak merk je al na de eerste sessie de positieve effecten van de behandeling. In de meeste gevallen is het voldoende om met twee of drie sessies het probleem compleet aan te pakken. Je bent nu al zo ver gekomen door te lezen over de behandeling van traumaverwerking met behulp van hypnose en hypnotherapie, dat je nog maar een kleine stap hoeft te zetten. Start daarom vandaag nog met het aanpakken van jouw problemen en maak een afspraak of vraag extra informatie aan over het verloop van de behandelingen.

Traumaverwerking met hypnotherapie
trauma verwerking met hypnotherapie en hypnose

Ik ben zo blij dat ik de stap heb durven zetten om een afspraak te maken bij Michael

Hypnose leek me heel erg eng maar ben zo blij dat ik toch de stap heb durven zetten. Ik heb een sessie geboekt om mijn post traumatische depressie te overwinnen. Ik heb totaal 3 sessies gedaan bij Michael en na de eerste sessie voelde ik me al veel beter. Nu 6 weken verder zit ik vol met zelfvertrouwen en zit veel beter in me vel. 

Michaelle

Vragen? Ik help je graag!

Telefonisch contact? Bel dan nu 06 41 41 44 28

geen medisch advies

Hypnose praktijk Rotterdam geeft geen medisch advies of medische behandeling. Het is belangrijk om eerst contact op te nemen met uw arts wanneer u vragen heeft over uw gezondheid. Michael van Haaren is hypnotiseur, geen therapeut van welke aard dan ook. Resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon en kunnen niet gegarandeerd worden.

Vragen neem contact met ons op

Afspraak maken

Mail ons 

whatsapp

Liever dat ik u bel