Powered by Smartsupp Waarom afvallen niet lukt en hoe je hier verandering in aanbrengt!
Waarom afvallen niet lukt

Eindelijk en Uniek in Nederland
Blijvend afvallen! Bereik je streefgewicht, je onderbewustzijn doet het werk*.
Dus veranderen met je gedachten en gevoel!

Ja, ik wil eindelijk eens op mijn streefgewicht komen* én blijven:
Ik maak een HypnoSlim™ afspraak.

Afvallen door hypnose met een virtuele maagband

 

Zo werkt het afvallen met HypnoSlim:

Normaal gesproken vecht men constant op bewust niveau om op het gewenste gewicht te komen. Uiteraard om de meest uiteenlopende redenen, meestal de gezondheid, en om er goed uit te zien. Om af te vallen zijn er vele (en dure) mogelijkheden.

  • Pillen
  • Shakes
  • Sportschool
  • Aan de gewichten hangen
  • Aerobics
  • Zumba
  • Afslankstudio’s
  • Diëten
  • En ga zo maar door….

En dit werkt ook vaak, maar er is één probleem: zodra je hiermee stopt val je vaak weer terug in het oude patroon en zal het oude gewicht weer terugkomen. Dat patroon moet dus veranderd worden. Wat we daarvoor nodig hebben noemen we hypnose!*

HypnoAfvallen is nieuw in Nederland. Het is een unieke en effectieve methode. Onze ervaringen, na het overnemen van deze fantastische techniek uit de USA, zijn overweldigend.*

Afvallen door hypnose

Het werkt net als een navigatiesysteem. Stel: je woont in Amsterdam en je geeft Eindhoven als bestemming in. Wanneer je nu met de auto naar Groningen gaat rijden (in plaats van Eindhoven), maakt dit voor het navigatiesysteem niets uit: waar je ook heen rijdt, het systeem blijft naar Eindhoven navigeren, ongeacht waar je bent!

Zo ook met HypnoAfvallen; je blijft automatisch naar jouw doel gaan, wát er ook gebeurt. Je zult gewoon vanzelf bijvoorbeeld wat minder trek hebben, een ander eetpatroon ontwikkelen of je niveau van activiteiten aanpassen: dit zal voor iedereen iets anders zijn, maar het doel blijft hetzelfde: altijd zonder moeite op een fijne, veilige en snelle manier!

Het enige wat wij willen weten is je huidige gewicht en doel(streef)gewicht, dat is alles. Vervolgens gaan we samen te werk, ga je snel in hypnose en staat je onderbewustzijn open voor veranderingen. Je onderbewustzijn wordt nu overtuigd van het feit dat het nieuwe doel (streefgewicht) altijd automatisch en helemaal vanzelf gerealiseerd moet worden en blijven. Zo snel, effectief en veilig mogelijk.
Je hoeft er bewust dus helemaal niets voor te doen. Dat is mooi, niet?*

Meer informatie over afvallen met hypnose klik hier 

Klik hier als u een afspraak wil maken 

Over de schrijver
Reactie plaatsen