Powered by Smartsupp Bevrijd jezelf van je slaapproblemen met hypnotherapie
Bevrijd jezelf van je slaapproblemen met hypnotherapie

Bevrijd jezelf van je slaapproblemen met hypnotherapie

Bevrijd jezelf van je slaapproblemen en begin weer uitgerust aan iedere nieuwe dag.
Heb je vaak problemen om in slaap te vallen ’s avonds of wordt je vaak midden in de nacht wakker en lukt het dan niet meer in slaap te vallen? Hypnose kan je helpen een einde te maken aan je slaapprobleem. Slapen is ontzettend belangrijk voor het herstel van lichaam en geest, loop niet te lang door met een slaapprobleem en los het op.

slaapproblemen oplossen met hypnose

Het ontstaan van slaapproblemen

Vaak ontstaan slaapproblemen door onrust of stress in het leven. Dit kan door een conflict zijn met een geliefde of andere naaste. Maar ook door onrust op het werk of andere onzekerheden. Slapen ging je altijd goed af, maar ineens lukt het niet meer.

Bij deze onrust in je hoofd, stuurt je onderbewuste een signaal uit om je wakker te houden en waardoor slapen onmogelijk wordt. En hoe meer je hierover gaat liggen malen, hoe lastiger het wordt te slapen. Vaak gaan mensen, maar uit bed omdat het toch totaal niet lukt. Met als gevolg dat je overdag steeds vermoeider wordt.

Slaapproblemen zijn goed op te lossen

Door middel van hypnose maken we contact met het onderbewustzijn dat verstoord is. Vanuit het onderbewuste lossen we de problemen op die ten grondslag liggen aan je slaapproblemen. Het gevolg is dat je weer heerlijk van je nachtrust zult genieten en hiermee worden ook je dagen weer een stuk aangenamer.

Wil je meer informatie ontvangen over het oplossen van je slaapproblemen door het gebruik van hypnose en hypnotherapie? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of ons te bellen of mailen.

Of maak hier gelijk een afspraak 

Over de schrijver
Reactie plaatsen